Fotografie de colecție cu Monica Anghel și părinții ei! Ce bine se țin la peste 70 de ani!

Ultima actualizare:

    Monica Anghel, alături de părinții ei Foto: Facebook
Monica Anghel, alături de părinții ei Foto: Facebook

Monica Anghel și-a bucurat admiratorii virtuali după ce a publicat în mediul online o imagine în care apare alături de mama și de tatăl ei, putându-se observa cu lejeritate pe cine moștenește artista. La peste 70 de ani, părinții cântăreței arată incredibil!

Toți o știu pe Monica Anghel, însă nu mulți sunt cei care îi cunosc și familia artistei. Cântăreața, în vârstă de 48 de ani, mai are un frate, Alexandru Anghel, cu care se înțelege de minune, și care i-a oferit și câțiva nepoței, iar dragostea ce le-o poartă parinților ei este de inegalat. 

Monica Anghel a publicat pe contul său de socializare un mesaj emoționant, alături de care a atașat o imagine în care apare alături de părinții ei, toți trei fiind numai un zâmbet în fotografie.

Monica Anghel împreună cu tatăl ei
Monica Anghel împreună cu tatăl ei

Monica Anghel, imagine emoționantă alături de părinții ei

Artista a moștenit majoritatea trăsăturilor de la mama sa, iar acum, după ce a reușit și să slăbească 30 de kilograme, arată mai bine ca niciodată. Deși trecuți de 70 de ani, nici părinții acesteia nu se lasă mai prejos, arătând în continuare foarte bine. „Mama, Tata și copilul ! Vă ador, părinții mei! Sunteți cei mai buni, îngăduitori, răbdători, implicați, adorabili, iubitori, sunteți cei mai minunați părinți din lume pentru mine și Alex! Vă mulțumesc pentru că ne sunteți părinți! Vă adorăm, mama și tata!”, a scris artista pe contul de socializare, iar comentariile venite din partea internauților nu au intâziat să apară.

Părinții Monicăi Anghel arată în continuare foarte bine
Părinții Monicăi Anghel arată în continuare foarte bine

Aceștia au apreciat că vedeta are o familie frumoasă, cu care se înțelege atât de bine, iar imaginea a intrat rapid la inimile internauților, având în vedere miile de aprecieri de care s-a bucurat. 

„Bunicul meu a fost sculptorul personal al Regelui Mihai. Moștenindu-i talentul, tata a dus mai departe tradiția și a fost, la rândul său, sculptor, iar fratele meu, artist și el, a fost atras mai mult de pictură. Mama, în schimb, a avut inclinație spre o altfel de artă și a făcut carieră în design vestimentar”, a dezvăluit Monica Anghel, care provine, se pare, dintr-o familie de artiști. 

Monica Anghel are și un frate, pe Alex
Monica Anghel are și un frate, pe Alex

Cântăreața este căsătorită din 2010 cu partenerul ei de viață, Marian Caraivan, alături de care are un băiețel de 9 ani, pe nume Aviv. Monica și-a cunoscut soțul, inspector de securitate la aeroport, la un Master în Comunicare, în cadrul Academiei de Poliție.

„Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză. -O să spună presa că nu te-ai machiat. Știi că au mai zis de tine că nu te-ai machiat-, îmi spune. Așa, și ce dacă nu m-am machiat? E foarte atent. Ne mai și giugulim, așa. Mă mai duc eu uneori pe la el și-l mai ciugulesc de urechiuță și el se fâstâcește”, spunea recent Monica, pentru revista Viva. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net