Fotomodelul Lavinia Despina va face trotuarul cu mătura


    Lavinia Despina
Lavinia Despina

Primă sentinţă în dosarul prostituatelor de lux! Lavinia Despina a fost condamnată miercuri, 23 septembrie, de Judecătoria Sectorului 5 la un an, 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare pentru proxenetism.

 Ei i s-au confiscat 2.100 de euro, după ce a recunoscut fapta, dar sentinţa poate fi atacată cu apel. Alte două VIP-uri, Mirela Alexandra Dumitru şi Diana Gureşoaie, vor fi judecate separat. Lavinia Despina are un termen de supraveghere de trei ani. Judecătoria Sectorului 5 a mai decis că inculpata va presta muncă neplătită în folosul comunităţii: activităţi de salubritate, întreţinere spaţii verzi, săpat, întreţinere străzi, trotuare şi deszăpezire, pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare. 

Din grupare ar fi făcut parte opt prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale pentru alte 25 de tinere, “sumele câştigate fiind în jur de 1.500 - 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”. Conform anchetatorilor, proxenetele întreţineau cu clienţii relaţii sexuale contra unor sume între 5.000 şi 6.000 de lei.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul