Fratele Ancăi Badiu, mort în urma unui diagnostic tragic primit de vedetă

Ultima actualizare:

    Fratele Ancăi Badiu a murit în circumstanțe necunoscutefoto: Arhiva Personală
Fratele Ancăi Badiu a murit în circumstanțe necunoscutefoto: Arhiva Personală

Fratele Ancăi Badiu a murit în circumstanțe necunoscute, iar un eveniment recent din viața artistei parcă a prevestit tragica soartă a bărbatului. În perioada în care a suferit o intervenție chirurghicală la umăr, vedeta a primit un diagnostic cutremurător din partea doctorilor, care apoi și-au dat seama că au făcut o greșeală.

După ce fratele Ancăi Badiu a fost găsit decedat în Spania, vedeta nu mai are liniște. Aceasta se pregătește pentru a-l aduce în țară și a-i face o înmormântare creștinească. Încă din ziua nefericitului eveniment, mai multe coincidențe au început să iasă la iveală. Una dintre ele a reprezentat-o chiar diagnosticul pe care vedeta l-a primit la începutul acestei lui.

Fratele Ancăi Badiu a murit după ce vedeta a primit un diagnostic șocant

Anca a făcut mai multe vizite la medic luna trecută, când a avut anumite probleme la unul dintre umeri. Aceasta a suferit și o intervenție chirurgicală în acest sens, însă, dintr-o greșeală, doctorii i-au pus un diagnostic fatal. Aceștia i-au spus că ar fi bolnavă de cancer. Fratele Ancăi Badiu a murit la numai o lună distanță față de această întâmplare. Se pare că diagnosticul doctorilor nu a prevestit moartea Ancăi, ci moartea fratelui ei.

Fratele Ancăi Badiu a murit, dar vedeta a vrut să îl avertizeze

Mircea Badiu, Fratele Ancăi Badiu, a fost găsit mort în spania vineri (7 august), când acesta se afla în concediu. Bărbatul avea să înceapă o nouă etapă în viața lui, întrucât o anunțase pe sora lui că fusese promovat: „În urmă cu doar câteva zile, Mircea mi-a spus entuziasmat că a fost promovat ca asistent manager la Kiehl’s, un magazin de cosmetic din Londra, apoi și-a luat o scurtă vacanță și a plecat în Spania. L-am rugat să nu o facă, parcă simțind că ceva urma să se întâmple. Așteptăm rezultatele autopsiei pentru a afla circumstanțele în care a decedat. Era o persoană inteligentă, talentată, mereu cu zâmbetul pe buze și l-am iubit enorm. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, a declarat Anca, devastată și supărată că nu l-a putut opri pe Mircea înainte ca acesta să plece în Spania.

Fratele Ancăi Badiu a murit în aceeași zi cu mama lui

Fratele Ancăi Badiu, Mircea Badiu și mama celor doi au murit în aceeași zi și chiar la aceeași vârstă de 43 de ani. Coincidența a fost una devastatoare pentru Anca, care în ultima perioadă a avut numai de suferit. După ce a pierdut lupta cu kilogramele în plus, aceasta a intrat într-o depresie serioasă care aproape a îndemnat-o să se sinucidă. Nici problemele de sănătate nu au stat departe, întrucât Anca s-a operat la umăr în urmă cu numai o lună. 

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net