Fratele geamăn al regretatei actriței Aimée Iacobescu e sfâșiat de durere: “Mă simt al nimănui!”


    Fratele geamăn al actriței Aimee Iacobescu încă suferă după pierderea ei
Fratele geamăn al actriței Aimee Iacobescu încă suferă după pierderea ei

Dorel Iacobescu (71 de ani) nu și revine nici acum, la șase luni de la decesul surorii sale dragi, actrița Aimee Iacobescu, care a suferit de cancer la sân. Suferința lui a fost însă dublată de decesul mamei lor, survenit pe 4 august. Bărbatul, stabilit la Paris, ne-a vorbit despre toate aceste necazuri care s-au abătut ca un blestem asupra familiei.

În urmă cu șase luni, Dorel Iacobescu și-a condus sora pe ultimul drum, iar luna trecută și-a înmormântat și mama. Suferința lui este cumplită: “Trec printr-o periodă tare dificilă, mă simt al nimănui, acum sunt într-o altă categorie pentru că nu mai ești copilul nimănui. Luna trecută, pe 4 august, a murit și mama, a făcut o comoție cerebrală și a plecat și ea în Ceruri. A fost în comă timp de trei săptămâni, nu a apucat să-mi mai spună  nimic înainte să moară pentru că nu mai putea vorbi”, a declarat Dorel Iacobescu, pentru Click!

Bărbatul, stabilit de 40 de ani în Franța, crede însă că nimic nu este întâmplător: “Când sora mea a murit, eu eram în România, lângă patul ei. Venisem în vacanță, în țară, ca să îmi văd rudele, dar s-a întâmplat ceva ce eu nu îmi doream niciodată, moartea ei.  Eram frați gemeni, ne-am înțeles mereu foarte bine”, a mai adăugat Dorel Iacobescu, cu lacrimi în ochi.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg