Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de soțul regretatei cântărețe! Ce îi cere Petru Mircea

Ultima actualizare:

    Regretata Mădălina Manole, alături de fratele ei și de fiul acestuiafoto: arhiva personală
Regretata Mădălina Manole, alături de fratele ei și de fiul acestuiafoto: arhiva personală

La 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, soțul regretatei soliste se războiește în continuare cu familia acesteia. Conflictul dintre Marian, fratele Mădălinei Manole, și soțul ei, Petru Mircea, poate ajunge în instanță!

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe, a făcut un anunț-șoc! Acesta este nevoit să renunțe în curând la pagina de Facebook dedicată Mădălinei Manole, pentru că soțul cântăreței, Petru Mircea, a decis să îl dea în judecată.”Dragi fani ai MădălineI, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt: 1) Postez poze cu casa lui. 2) Postez poze cu copilul lui. 3) POSTEZ POZE CU SOTIA LUI ,MAGDA! Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!! Postez poze cu MAGDA, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduța îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

Marian Manole: “Vrea să-mi bage pumnul în gură!”

Bărbatul a dezvăluit că Mădălina Manole ar reprezenta acum un brand înregistrat, care îi aparține în prezent lui Petru Mircea. “Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi aparțin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! Mi se rupe de dânsul! Este sora mea și nicio lege din țara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea! El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că, și după 11 ani de la moartea ei, se vorbește despre Ea! Ce să fac? Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice!”, a adăugat Marian Manole.

Acesta a precizat că nu are bani de proces, așa că intentionează să scoată la licitație albumele Mădălinei Manole, poze și tablouri ale regretatei cântărețe. “Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur în instanță! Trebuie să înfrunt «balaurul»! Sau facem chetă, punem mână de la mână și îi oferim «săracului» ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n-am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Mădălinei l! Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a mai scris Marian Manole pe Facebook.

Citește și:

Fratele Mădălinei Manole: „Nu mi-am văzut nepoțelul de când a murit sora mea!”. Ce spune despre Petru Mircea

EXCLUSIV Fiul Mădălinei Manole a împlinit 12 anișori. Fratele artistei, o nouă confruntare cu Petru Mircea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net