Fratele Mădălinei Manole, parastas pentru soră, mamă și tată, într-o singură zi. Declarații sfâșietoare

Ultima actualizare:

    Părinții Mădălinei Manole au suferit enorm după pierderea fiiceifoto: Click!
Părinții Mădălinei Manole au suferit enorm după pierderea fiiceifoto: Click!

În decurs de doar un deceniu Marian, fratele Mădălinei Manole, a rămas fără cele mai dragi persoane din viața sa. În 2010, Mădălina Manole a murit, după ce a ales să-și pună capăt zilelor, în 2017, mama ei, Eugenia, s-a stins din viață, iar în 2020, tatăl ei, Ion Manole, a decedat din cauza coronavirusului.

Pe 4 martie s-au împlinit patru ani de la moartea Eugeniei Manole, iar Marian se pregătește pentru ziua de mâine, când va face trei parastase. “De Sâmbăta Morților fac parastas pentru mama, tata și sora mea. La mama am fost, ieri, la cimitir să-i aprind o candelă. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”, a declarat bărbatul, la Antena Stars. Fratele Mădălinei Manole este singurul membru care a mai rămas în viață din familia ”Fetei cu părul de foc”.


    Marian Manole a fost foarte apropiat de sora safoto: arhivă personală
Marian Manole a fost foarte apropiat de sora safoto: arhivă personală

”4 martie 2017, seara, după ora 22, mama murea într-un pat de spital, singură într-un salon! Eram lângă ea! Intrase în comă de pe 2 martie! Dar starea ei se agravase în ziua aceea! Mă ținea de mână și plângea! Se uita la mine, cu ochii în lacrimi! Îi umezeam tot timpul buzele cu o compresă cu apă rece! Și vorbeam cu ea, o încurajam! Norocul meu a fost că lângă mine mai era un prieten! Nelu Măriuța! Altfel, cedam! Și-a dat duhul în brațele mele! 4 ani de când s-a dus lângă fata ei! Așa sper! Dumnezeu să o ierte!”, a scris Marian Manole pe Facebook, profund îndurerat.

Război cu Petru Mircea: ”Nu ești chiar un înger... Petrică minciunică!”

De mai bine de 10 ani, Marian Manole vrea să se facă dreptate în cazul morții surorii sale, Mădălina Manole. Bărbatul nu poate să accepte că solista a ales să-și ia viața, când în viața sa apăruse și copilul ei. Bărbatul susține că, spre gestul extrem, ar fi îndemnat-o chiar partenerul său de viață, Petru Mircea, iar de când Mădălina Manole a murit aceștia sunt într-un conflict fără ieșire. Marian Manole continuă să aducă acuzații grave la adresa fostului său cumnat, Petru Mircea, fiind de părere că el este cel care ar fi îndemnat-o pe sora sa să recurgă la gestul necugetat. Marian a postat, recent, pe contul de Facebook o fotografie care o înfățișează pe ”Fata cu părul de foc” în timpul unui concert. „A fost magnifică! Plină de viață! Numai <Covidul> care stă acum în casa ei de la Otopeni, cu noua lui soție, n-a suportat asta! Știu, știu, nu ești chiar un înger... Petrică minciunică!”, a scris Marian Manole, pe contul său de Facebook.

Citește și:

Cum și-a luat adio de la viață Mădălina Manole. Biletul care i-a cutremurat pe toți

Fratele Mădălinei Manole: „Nu mi-am văzut nepoțelul de când a murit sora mea!”. Ce spune despre Petru Mircea

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net