Fratele Mădălinei Manole: «Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă care i s-a pus»

Mădălinei îi plăcea mult perioada Sărbătorilor de iarnă
Mădălinei îi plăcea mult perioada Sărbătorilor de iarnă

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, artista care ne-a părăsit în urmă cu 10 ani, suferă şi acum pentru moartea celor dragi din familie. Îşi doreşte ca sora lui să nu mai poarte stigmatul de sinucigaşă şi a mărturisit pentru Click! că fiul său vrea să-şi cunoască verişorul, pe băiatul Mădălinei, dar până acum Petru Mircea nu s-a arătat dispus.

Marian Manole (52 ani), fratele Mădălinei Manole, şi-a îngropat sora în urmă cu 10 ani şi jumătate, mama, Eugenia, în urmă cu trei ani şi jumătate, şi tatăl, Ion Manole, în urmă cu trei luni, la 78 de ani, de COVID. Toate aceste suferinţe l-au pus la pământ! Bărbatul nu a trecut nici acum peste moartea celor dragi şi suferă. 

Familia Manole, pe când cei doi frați erau micuți
Familia Manole, pe când cei doi frați erau micuți

”Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a mărturisit pentru Click! Marian Manole.

Reamintim că Mădălina Manole şi-a încheiat socotelile cu viaţa în iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Fratele ei mai susţine că a promis cuiva că o va lăsa pe Mădălina să se poată odihni în pace. ”O să las răutatea şi ura deoparte! Las divinitatea să-şi facă treaba. Ca ea să se odihnească în pace!”, mai spune Marian Manole.  

Sunt perioade grele din an, cum ar fi Paştele sau Crăciunul, când vorbeşte cu greu despre ai lui, plecaţi din această lume. Părinţii i-au murit în braţe şi va uita cu greu aceste clipe grele. ”E foarte greu să uit faţa părinţilor mei pe patul de moarte. Mi-au murit în braţe! Şi atunci îmi aduc aminte de toate relele. Un ticălos!”, susţine el, referindu-se evident la soţul Mădălinei pe care-l consideră vinovat de moartea acesteia.

Mihai și iubita locuiesc acum în apartamentul bunicilor
Mihai și iubita locuiesc acum în apartamentul bunicilor

Petru Mircea nu i-a dat nici un semn de viaţă, nici vreun mesaj de condoleanţe, nici după moartea mamei, nici după ce a murit tatăl său. ”Crezi că l-a interesat? Cred că au chefuit! Au scăpat de un stres! Are o răutate şi o minte diabolică! Departe de el simţămintele astea”, se mai destăinuie fratele artistei. 

«Mihăiţă vrea să-şi cunoască verişorul»


    Mihai și iubita locuiesc acum în apartamentul bunicilor
Mihai și iubita locuiesc acum în apartamentul bunicilor

Fiul lui Marian, Mihăiță (22 de ani), a avut un dialog cu ”unchiul din Otopeni”, pentru a-și vedea vărul. Iată discuția: ”Salut Puiu! Sunt Mihăiță, nepotul tău. Când am putea să ne vedem să îmi văd și eu verișorul?”, i-a scris băiatul. Petru Mircea i-a răspuns: ”Știu că Marian te-a pus să-mi scrii și îmi pare tare rău că ești pus în situația asta. Îmi pare tare rău că ai fost crescut în ură. Știu că voi ați avut în casă virusul ăsta. Noi nu am avut COVID și chiar ne păzim. Sincer, chiar nu e un moment bun să ne întâlnim în perioada asta. Nu înțeleg de ce nu s-a gândit Marian la asta”.

”Nu am nimic de împărțit cu nimeni, pentru că părinții și bunicii mei nu m-au crescut în ură. Mi-au acordat o educație bună, în așa fel încât să respect și să fiu înțelegător cu oamenii din jurul meu. Voiam să îți mai spun că nu am frați sau surori, știi bine... iar el e unul dintre puținii verișori pe care îi am. Chiar îmi doresc să îl văd pe viitor și să fac cunoștință cu el. Vreau să ne înțelegem, pentru că eu nu am nimic cu tine și te consider în continuare unchiul meu”, i-a mai scris nepotul Mădălinei, unchiului său, în speranța că-și va putea cunoaște verișorul.

Petru Mircea îl crește singur pe Petru jr., care a împlinit 11 ani
Petru Mircea îl crește singur pe Petru jr., care a împlinit 11 ani
vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png