Frații Dolănescu fac pomană pentru tatăl lor pe două continente

Ultima actualizare:

    Dragoș oferă sărmanilor  ulei, zahăr și făină
Dragoș oferă sărmanilor ulei, zahăr și făină

Pentru o zi, adică sâmbătă (19 martie), Ionuț ( 44 de ani) și Dragoș (40 de ani) vor lăsa deoparte războiul pe moștenirea de un milion de euro, și se vor ocupa, creștinește, de pomana de șapte ani a tatălui lor, Ion Dolănescu.

Dragoș, stabilit în Costa Rica (America Centrală), a pregătit deja pachetele pentru săraci: ”La noi nu se dă de pomană mâncare gătită, ci făină, ulei, orez și haine, pe care le voi oferi  unor oameni cu mari probleme financiare. Aici nu există biserici ortodoxe, dar tot voi chema un preot ca să facă o slujbă”, ne-a spus el.

Ionuț împarte  colivă și covrigi
Ionuț împarte colivă și covrigi

Cât îl privește pe Ionuț, aflat la București, el a pregătit deja coliva, covrigii și hainele, pe care le va împărți sâmbătă la Cimitirul Bellu, acolo unde tatăl lui își doarme somnul de veci: ”Slujba de pomenire va avea loc dimineață, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, apoi vom mai face una la mormânt”, ne-a spus Ionuț.

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net