Fricile vedetelor: înălţimea, păianjenii şi piticii de grădină

14 februarie 2020
article img
Anamaria Prodan se teme de înălțime și nu calcă în balcon

E milionară în euro şi nu ezită să lovească un bărbat cu pumnul în faţă, dar se teme de înălţime şi din această cauză nu calcă niciodată în balcon. Fobia de înălţime a Anamariei Prodan este împărtăşită de Dana Săvuică şi Laura Cosoi care, măcar de dragul unor fotografii spectaculoase, şi-au înfrânt emoţiile pentru câteva secunde. Click! îţi spune ce fobii ciudate au vedetele.

La prima vedere, impresara sportivă Anamaria Prodan (47 de ani) se numără printre cele mai curajoase femei din showbiz. Însă în reality-show-ul „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” (Antena Stars) aflăm că până şi cea care în iulie 2019 i-a aplicat un pumn în faţă antrenorului de fotbal Dan Alexa (40 de ani) se teme de ceva. Pentru că nu suportă înălţimea, Anamaria Prodan nu calcă pe balcon, indiferent de etajul la care se află. „Pentru mine, balcoanele sunt total nefolositoare. Nu am nevoie de balcon, pentru că nu ies niciodată, nu pot să mă uit în jos. Mie de înălţime îmi e frică de mor”, a spus vedeta. Apropiaţii îi cunosc slăbiciunea şi o mai sperie uneori, în glumă. „Cea mai proastă glumă a prietenilor mei este asta: să mă împingă uşor, când sunt la înălţime, fie ea şi de doar 50 cm. Dacă m-ai împins, fac moarte de om!”, a mai spus Anamaria Prodan care locuieşte în Dubai, noua patrie a zgârie-norilor.

article img
Dana Săvuică, pe Muntele Sugarloaf (396 m) din Rio de Janeiro, Brazilia

Teamă de înălţime mai au şi fotomodelul Dana Săvuică (50 de ani) şi actriţa Laura Cosoi (38 de ani). Însă la aceasta se adaugă şi alte fobii relativ rar întâlnite. Din cauza unor sperieturi din copilărie, Dana Săvuică nu suportă păpuşile din porţelan şi nici piticii de grădină. Ca o „moştenire de familie”, Laura Cosoi urăşte spaţiile închise. Amândouă divele reuşesc totuşi să îşi facă poze şi pe balcon, şi pe munte, semn că frica de înălţime este vindecabilă în timp.

article img
Laura Cosoi a pozat sexy în vacanță, la etajul 2

Păianjenii şi alte insecte sunt „cele mai mari sperietori” pentru alte vedete care cu greu reuşesc să treacă peste această frică în vacanţe. Solista Alexandra Stan (30 de ani) a spus că insectele îi dau fiori în general, iar gândacii îi provoacă cea mai mare repulsie după ce a văzut un documentar. Totuşi, cântăreaţa pozează sexy în natură şi pare că nu se teme de nici o vietate. Şi Gina Pistol (38 de ani) are o problemă cu insectele, însă „favoriţii” ei sunt viermii. Cu toate acestea, vedeta prezintă reality-show-ul „Asia Express”, filmat în Asia, unde viermii sunt preparaţi în fel şi chip.