Fuego a împodobit bradul în luna august. "Ne facem treaba din timp, în liniște"

image
Solistul nu-l așteaptă pe Moș Craciun! A înregistrat doar emisiunea „Drag de România mea", pe care o prezintă în fiecare duminică la TVR 2 foto: TVR2

Paul Surugiu-Fuego (44 ani) este recunoscut pentru celebra melodie "Seară de Crăciun" (Împodobește mamă, bradul), pe care a lansat-o în anul 2002. În videoclipul acestui colind apar Irina Loghin și Gheorghe Turda, pe post de părinții săi. De atunci, toată lumea îl asociază cu deja, celebrul colind. Chiar dacă în decembrie, el nu prea apucă să împodobească bradul, iată că o face, de doi ani încoace, vara.

După ce anul trecut a făcut bradul în iunie, când a filmat emisiunea de Crăciun, "Drag de România mea", acum filmările au fost în luna august. "Am filmat zilele acestea edițiile speciale de sărbători de la TVR 2, de la emisiunea mea. Noi mergem pe un principiu bătătorit și eficient, chiar dacă asta șochează pe multă lume – ne facem treaba din timp, în liniște, pentru a putea creiona ceva de calitate și pentru a avea mai apoi libertatea de a crea alte lucruri. Astfel că am început lucrul pentru sezonul al cincilea încă din luna iunie, când am avut primele filmări. Iar restul s-a făcut acum, în august, când am împodobit și brad și am cântat colinde celebre, în plină caniculă. Va fi un sezon lung, cu mulți invitați și surprize și exclusivități, care necesită atenție și muncă. Venim cu noutăți, cu mai multă energie și spun eu cu o alternativă. După această pandemie nemiloasă, după o vreme incertă și-o viață care și-a schimbat macazul la 180 de grade, cred eu că salvarea este în artă, în arta românească, pe care-o aducem în fața voastră, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2", ne-a mărturisit Fuego. 

image
Echipa de la „Drag de România mea"

„Am cântat colinde, în plină caniculă” 

Sezonul va începe pe 13 septembrie și va avea o formă specială. Nume de referință îi vor trece pragul. "Mulți artiști vor deveni actori, vom reveni la tradiții și vom avea divertisment de calitate. Astfel, până la începutul anului următor veți putea vedea momente unice, cu mari valori, de la Președintele Academiei Române, la una dintre cele mai apreciate soprane din lume la ora actuală, care este româncă și care, atenția, a venit să filmeze la noi, deși va intra ulterior în carantină. Multe familii artistice vor veni la noi pe parcursul sezonului, vom avea muzică bună și exclusivități", afirmă artistul, care speră sa cucerească și mai mulți fani ai muzicii bune. El a filmat în avans, aidoma regretatului realizator tv, Tudor Vornicu.  

Pe scenă, de ziua lui 

Duminică, 23 august, artistul a împlinit 44 de ani și i-a sărbătorit pe scenă, la Grădina de Vară din Parcul Herăstrău."Starea mea de spirit este chiar mai tânără de 30. Sunt un adolescent în suflet și la chip, așa am fost de mic, neschimbându-mă prea tare în ultimii 20 de ani. Doar părul mi s-a albit. Nu fac nimic special pentru a arăta în vreun fel anume. Nici nu arăt. Cred că sunt un tip normal, dar care nu-și simte și nu-și arată vârsta. Secretul cel mai important pentru asta este să gândești pozitiv", spune el.  

Citește și:

Fuego e de neoprit, și-a mai luat un serviciu: "Va fi ceva relaxat, o lume a calității"

INTERVIU Cum s-au schimbat viața și cariera lui Fuego: “Simți că nu mai ești util. Publicul ne dă un sens al existenței”

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
marilyn monroe
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
balasoiu fb jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png