Fuego, gală specială pentru Irina Loghin, “mama adoptivă”. Solista împlinește 60 de ani de carieră

Ultima actualizare:

    Fuego, ediție specială dedicată Irinei Loghin
Fuego, ediție specială dedicată Irinei Loghin

Sărbătorile Pascale aduc o ediție specială a emisiunii „Drag de România mea!”, la TVR 2. Fuego o omagiază pe Irina Loghin, cu ocazia a șase decenii de carieră dedicată folclorului.

Sărbătoarea Învierii este un moment de liniște și bucurie în suflet, iar pentru Paul Surugiu-Fuego înseamnă un prilej de a se regăsi pe sine, un pic de nostalgie, dar și fericire. Vedeta păstrează câteva tradiții încă din copilărie. Una dintre ele este cea cu oul roșu și banul. Se spune că este bine ca în dimineața de Paști să îți speli tenul în apă neîncepută în care ai pus un ou roșu și o monedă și vei avea noroc tot anul. Mai mult, vedeta TVR 2 mărturisește că păstrează și tradiția care spune că de Paște trebuie neapărat să purtăm ceva nou.Cum s-a născut în Ardeal, Paul Surugiu Fuego merge cu „Udatul”, un obicei pe care nu-l ratează din copilărie. Anul acesta, artistul va merge să-și vadă mama și bunica, pentru a se încărca cu dragostea și energia lor pozitivă și nu va rata slujba de Înviere pentru a lua lumină. Pe masa de Paște vor fi bucate tradiționale. Chiar dacă friptura de miel nu se numără printre favoritele sale, Fuego iubește drobul și ouăle roșii, precum și alte preparate care se gătesc în această perioadă și pe care le pregătește chiar el!

Gala Irina Loghin - 60, în prima zi de Paște

Sărbătorile Pascale aduc o ediție cu totul specială a emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”. Astfel, în prima zi de Paște, de la ora 15:00, Paul Surugiu-Fuego o va sărbători cu fast, într-o gală de zile mari, pe celebra artistă Irina Loghin, mama sa adoptivă. Artista împlinește anul acesta 60 de ani de cântec și va oferi celor care o îndrăgesc un recital de excepție, din repertoriul său de peste 500 de cântece, va depăna amintiri, va face dezvăluiri, dar și surprize.Alături de Irina Loghin vor fi prieteni dragi, dar și cei doi copii ai artistei, Irinuca și Ciprian Loghin, care vor povesti despre cum este mama lor în spatele camerelor de luat vederi, despre copilărie și despre dragostea pe care i-o poartă. Mai mult, Irina Loghin va cânta în duet cu fiica sa, într-un moment emoționant.Prietenă de-o viață și simbolul al Maramureșului, doamna Angela Buciu, îi va fi și ea aproape, cu amintiri, dar și cu un invitat special, Daniel Andrei Breban. Din Moldova, vor sosi alte două persoane dragi, Daniela Condurache și Brândușa Covalciuc Ciobanu, iar Alina și Romeo Negoiasă, de la Alesis, vor aduce în dar un cântec perfect de sărbătoare.Nu vor lipsi duetele alături de Paul Surugiu-Fuego, iar Irina Loghin va schimba patru ținute în această gală aniversară. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net