Fuego: «Mama e una dintre cele mai frumoase femei»! Cum arăta la 20 de ani


    Fuego și mama lui, Eugenia Surugiufoto: arhiva personală
Fuego și mama lui, Eugenia Surugiufoto: arhiva personală

Paul Surugiu-Fuego este la 41 ani unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de la noi. Mulţi au crezut ani la rând că el este fiul Irinei Loghin, alături de care cântă ”Împodobeşte, mamă, bradul”. Click! vă prezintă imagini foarte rare cu mama cântăreţului, Eugenia Surugiu.

Artistul îşi invită rar mama la concerte pentru că e prea emotivă şi plânge de fiecare dată când îl vede pe scenă. Mama lui Fuego a lucrat ca artist decorator, iar acest lucru şi-a pus amprenta şi pe cariera fiului. A moştenit dragostea pentru artă şi simţul estetic chiar de la aceasta, fiinţa pe care o iubeşte cel mai mult pe lume. Pe lângă cariera muzicală, Paul pictează tablouri pe care le vinde pentru a ajuta alţi artişti.


    Eugenia Surugiu, într-o fotografie de la 20 de anifoto: arhiva personală
Eugenia Surugiu, într-o fotografie de la 20 de anifoto: arhiva personală

”Ea e mama! Avea 20 de ani şi credeţi-mă că şi acum consider că este una dintre cele mai frumoase femei pe care mi-a fost dat să le cunosc. Avea un farmec aparte şi atrăgea toate privirile. Era la punct cu ultimele apariţii în materie de modă şi nu se neglija niciodată. A muncit, dacă vă puteţi imagina, timp de mai bine de 30 de ani, în mediu toxic, ca artist decorator. Mi se umple inima de bucurie când mă uit la poza aceasta şi-mi dau seama că pentru ea timpul a lucrat nostalgic, aşezându-i pe ochi bucurii, făcând să fie un om împlinit, prin mine! A luptat, alături de tata, ca eu să reuşesc, să pot cânta, să ajung artist în adevăratul sens al cuvântului! N-a cerut vreo răsplată şi nici nu vrea. Preferă să stea în umbră, fiind un om discret, având în continuare grijă de visele şi fericirile mele. Îţi mulţumesc, dragă mamă, pentru ce sunt şi pentru cum sunt! Îţi mulţumesc pentru toate dorurile aşezate pe chipul tău şi pentru iubirea ta! Te iubesc, mamă!”, a scris Fuego pe Internet. Originar din Turda, artistul a compus mai multe melodii pe care i le-a dedicat celei care i-a dat viaţă, două dintre ele fiind, ”Mamă, aşteaptă-mă, că vin” şi ”Mama”.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
cub catalin botezatu png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg