Fuego nu a uitat de ziua Irinei Loghin: «Te iubesc, mamă Irina»

image
Fuego și Irina au succes cu piesa ”Împodobește, mamă, bradul!”

Celebra solistă de muzică populară Irina Loghin a împlinit 81 de ani în 19 februarie, prilej pentru Fuego, fiul ei din videoclipul ”Împodobește, mamă, bradul!”, să îi trimită toate gândurile bune, tocmai din America, unde bifează un turneu pentru românii din diaspora:

”Azi e ziua mamei mele de cântec, care mi-a arătat cum să iubesc și cum să prețuiesc folclorul, omul alături de care de mai bine de 15 ani împart bucurii și tristeți. Îți doresc mulți ani de viață și de cântec. Te iubesc, mamă Irina”. Irina i-a mulțumit pentru aceste vorbe de suflet: ”Mulțumesc, Paul! M-ai emoționat până la lacrimi!”.

Cântăreața, una dintre cele mai talentate și mai frumoase artiste din showbiz-ul românesc, știe să fenteze trecerea timpului, cu dietă și sport. A mărturisit că a exclus carnea din meniu, de mai bine de 35 de ani, și că zilnic se plimbă câte 10 kilometri prin Parcul Herăstrău din București și că evită produsele cosmetice scumpe.

“Mă dau numai cu ulei de măsline pe față, de la alte creme mă ustură tenul. Dimineața mă lovesc cu vârful degetelor peste față cât să se audă zgomot. Apoi mă masez cu degetele. Femeia trebuie să fie dichisită, trebuie să știe să își facă singură tratamente, nu trebuie să mergi numai la salon de înfrumusețare. Înțeleg și operațiile estetice, dar să fie proporționate”, a mărturisit îndrăgita solistă.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
An2 Foto Ștefan Both18 jpg
Un câine a tras o barcă. Foto: Captură video Instagram
image
image
image
image
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu