Fuego și Connect-R, amintiri din adolescență. Știați că Paul Surugiu a cântat pop-rock?

image
Paul Surugiu, pe vremea când încă nu se numea Fuego

Doi dintre soliștii noștri îndrăgiți au publicat pe rețelele sociale imagini cu ei din adolescență. Este vorba despre Paul Surugiu - Fuego (44 de ani) și Ștefan Relu Mihalache, alias Connect-R (38 de ani), care au scos de la naftalină câteva fotografii cu ei tineri.

„E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și, chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune!

image

Sunt cum sunt azi datorită fiecărei lecții pe care am învățat-o, fiecărui om care m-a ajutat sau m-a dezamăgit! În fine, iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor ’90.

image
Connect-R a avut mereu un look rebel

Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul”, a scris Fuego pe Facebook.

Connect-R a postat și el câteva fotografii, iar lângă cea în care are părul lung a scris: „Aici am schimbat părul, bineînțeles nu și năravul!”.

image

El a povestit că face parte dintr-o familie de țigani și nu se fesrește să spună răspicat lucrul acesta. Când era mic, își dădea alocația pentru o oră într-un studio de înregistrări, iar mama lui îl susținea în ceea ce făcea ținând secret față de tatăl său. De câțiva ani, are propriul studio unde scoate hituri pe bandă rulantă. 

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Distrugeri provocate de uraganul Ian în Cuba FOTO EPA EFE (4) jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu