Fulgy, fiul Clejanilor, dat afară din cazino! «Nu m-a înjosit nimeni, am pierdut şi aici 300.000 de euro»

Ultima actualizare:

    Fulgy și celebra lui mamă, Vioricafoto: arhivă personală
Fulgy și celebra lui mamă, Vioricafoto: arhivă personală

După ce săptămâna trecută a fost prins drogat la volan, Fulgy recidivează! Fiul Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani o ține din scandal în scandal. De data aceasta, a fost dat afară dintr-un cazino, situat într-un mall din Bucureşti! Fulgy a intrat în cazino în timp ce transmitea Live pe YouTube, astfel că toată lumea a putut urmări incidentul.

Lui Fulgy nu i-a ajuns uluitorul scandal de săptămâna trecută, când a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, în urma căruia s-a ales și cu dosar penal. Duminică, 6 mai, în jurul prânzului, fiul Clejanilor s-a dat în stambă în Mall Vitan. Fulgy a intrat în mall fără mască, transmițând de zor live pe YouTube. A fost imediat atenționat de bodyguarzi și rugat să-și pună masca de protecție.

Fiul Clejanilor a intrat apoi tot cu telefonul în mână în cazino, de unde a fost dat afară de un agent de pază. Fulgy a fost scos din cazino, împins practic de la spate, iar agentul a încercat să îi dea peste telefon, pentru ca acesta să nu mai filmeze. “M-a bruscat, deci m-a bruscat băiatul ăsta. Te-a văzut toată ţara", i-a strigat Fulgy agentului de pază, în momentul în care a fost azvârlit afară din cazino.

Ulterior, agentul l-a înjurat, iar Fulgy i-a promis acestuia că va rămâne fără loc de muncă, apoi l-a amenințat cu bătaia. ”Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum mă duc la secția 10 de Poliție. Îl bat pe ăla, dar am probleme la televizor. Nu e înjoseală asta. Oricum, am pierdut vreo 300.000 de euro și pe aici ”, a spus Fulgy, nervos, în Live-ul de pe YouTube.

Citește și:

Alex Velea, reacție furibundă după ce Fulgy, fiul Clejanilor, a jignit-o pe Antonia: «Trebuie să te internezi repede de tot»

Fulgy îl "denunță" pe Velea după ce a fost prins drogat de Poliție: “Am fost la el la studio, am inhalat canabis!”

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net