«Fumătorul» Cheloo, condamnat să şteargă tabla la şcoala din sat

Ultima actualizare:

    Decizia judecătorilor a dat peste cap toată comuna prahoveană Adunaţi, acolo unde rapperul de la «Paraziţii» va presta muncă în folosul comunităţii
Decizia judecătorilor a dat peste cap toată comuna prahoveană Adunaţi, acolo unde rapperul de la «Paraziţii» va presta muncă în folosul comunităţii

Cheloo, solistul de la “Paraziţii”, trece la munca de jos! Cătălin Ştefan Ion, pe numele său real, va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii, din cauză că a fost prins cu marijuana la casa lui de la ţară. Decizia judecătorilor este de-a dreptul şocantă: Cheloo va executa 100 de zile de muncă la o şcoală!

Informaţia a ajuns ieri şi la urechile autorităţilor din localitatea prahoveană Adunaţi, acolo unde Cheloo va avea de executat pedeapsa. Nimeni nu vede cu ochi buni prezenţa solistului de la “Paraziţii” printre copiii din şcoală. “Nu am apucat să mă obişnuiesc cu ideea. Noi avem mulţi copii aici şi sunt foarte educaţi. Nu ştiu foarte bine ce ar putea să facă aici, în şcoală. Să-mi ude buretele, să şteargă tabla? Eu sunt foarte drastică! Dacă nu există altă soluţie, pentru început voi avea pretenţia de la el să aibă în primul rând un vocabular civilizat pentru că intră într-o instituţie de învăţământ. N-aş vrea să se distrugă ceea ce am construit eu în ani de zile”, a declarat Luiza Ungureanu, directorul Şcolii Gimnaziale „Radu şi Severa Novian“ din comuna Adunaţi, localitate unde Cheloo are domiciliul din buletin, dar şi casa în care-şi făcea de cap cu prietenii.  Octavian Negotei, primarul din Adunaţi, spune că n-a luat deocamdată o decizie în ceea ce priveşte noul loc de muncă al artistului, dar că, în mod normal, persoanele care s-au aflat în aceeaşi situaţie cu solistul au muncit ca salahori, fie la curăţenie, fie la săpat şanţuri.Nici oficialii Inspectoratului Judeţean Prahova n-au un răspuns concret pentru această situaţie. “Nu pot comenta pe marginea acestei decizii. Instanţele din România sunt suverane. Nu pot să vă spun decât că respectiva persoană nu va putea presta activităţi didactice în cadrul unei şcoli nici măcar dacă ar fi avut această calificare. Probabil va fi trimis să tundă iarba, să văruiască, să repare un gard, să taie lemne, să aprindă focul. Pe lângă o şcoală sunt multe de făcut, chiar dacă la Adunaţi este o şcoală mică, unde învaţă 60 de elevi”, a declarat Horia Toma, inspector adjunct al ISJ Prahova.

Prins când fuma o ţigară cu marijuana

Cheloo a ajuns în situaţia de a presta muncă neremunerată în folosul comunităţii după ce a făcut un acord de recunoaştere cu procurorul de caz, în dosarul de trafic de dorguri. Tribunalul Prahova a acceptat, miercuri, 17 mai, încadrarea juridică şi pedeapsa propusă de procurorul de caz şi de inculpat şi a decis ca solistul trupei “Paraziţii” să fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, 180 de zile amendă penală, în cuantum de 4.500 de lei, şi 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net