Gabi Bădălău contraatacă: “Claudia nu mi-a dat copiii patru luni”

Ultima actualizare:

    Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău

E din nou război între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Aflați în plin proces pentru custodia copiilor, Claudia a sărit iar a gâtul afaceristului, acuzându-l că i-ar fi cumpărat avocații. Gabi Bădălău a dat replica!

În plin proces de divorț, Claudia Pătrășcanu i-a declarat război tatălui copiilor ei, Gabi Bădălău. Acuzat că i-ar fi cumpărat avocații Claudiei, afaceristul a ieșit la rampă cu noi declarații. Gabi Bădălău a acuzat că, la un moment dat, Claudia Pătrășcanu nu i-a mai dat copiii timp de patru luni.

Prin urmare, omul de afaceri a decis s-o acționeze pe solistă în instanță. Ulterior, oamenii legii au aprobat expertiza psihologică cu care Claudia Pătrășcanu nu mai este de acord, deși inițial artista ceruse un psiholog pentru copiii ei și ai lui Gabi Bădălău. Cântăreața a pus însă la îndoială moralitatea psihologului admis de instanță să efectueze expertiza copiilor, pe motiv ce ar fi fost propus chiar de Gabi Bădălău.

"Instanța a ales acest psiholog pe care eu nu îl cunosc"

Afaceristul neagă însă acest lucru și afirmă că psihologul a fost ales aleatoriu de instanță. “Doamne ferește, poate să aleagă ea. Lucrurile astea se pot demonstra, că așa Claudia a spus mai multe, m-a mai acuzat de altele și m-am dus și am demonstrat că nu e așa. Acum nu poate să vină și să acuze că eu, că familia mea, suntem influenți. Instanța a ales acest psiholog pe care eu nu îl cunosc. Ea nu mi-a dat copiii timp de patru luni”, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars.Gabi Bădălău este de acord ca psihologul cu pricina să fie schimbat, însă acest lucru nu depinde de el, ci de instanța de judecată. “Pentru creșterea copiilor este nevoie și de prezența tatălui, de a familiei mele și consider că e normal să vină la București cu copiii, eu le cumpăr o casă, eu le plătesc taxele școlare, copiii să fie la niște școli bune”, a adăugat Gabi Bădălău.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. «Mi-a cumpărat avocații!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net