Gabi Bădălău contraatacă: “Claudia nu mi-a dat copiii patru luni”


    Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău

E din nou război între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Aflați în plin proces pentru custodia copiilor, Claudia a sărit iar a gâtul afaceristului, acuzându-l că i-ar fi cumpărat avocații. Gabi Bădălău a dat replica!

În plin proces de divorț, Claudia Pătrășcanu i-a declarat război tatălui copiilor ei, Gabi Bădălău. Acuzat că i-ar fi cumpărat avocații Claudiei, afaceristul a ieșit la rampă cu noi declarații. Gabi Bădălău a acuzat că, la un moment dat, Claudia Pătrășcanu nu i-a mai dat copiii timp de patru luni.

Prin urmare, omul de afaceri a decis s-o acționeze pe solistă în instanță. Ulterior, oamenii legii au aprobat expertiza psihologică cu care Claudia Pătrășcanu nu mai este de acord, deși inițial artista ceruse un psiholog pentru copiii ei și ai lui Gabi Bădălău. Cântăreața a pus însă la îndoială moralitatea psihologului admis de instanță să efectueze expertiza copiilor, pe motiv ce ar fi fost propus chiar de Gabi Bădălău.

"Instanța a ales acest psiholog pe care eu nu îl cunosc"

Afaceristul neagă însă acest lucru și afirmă că psihologul a fost ales aleatoriu de instanță. “Doamne ferește, poate să aleagă ea. Lucrurile astea se pot demonstra, că așa Claudia a spus mai multe, m-a mai acuzat de altele și m-am dus și am demonstrat că nu e așa. Acum nu poate să vină și să acuze că eu, că familia mea, suntem influenți. Instanța a ales acest psiholog pe care eu nu îl cunosc. Ea nu mi-a dat copiii timp de patru luni”, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars.Gabi Bădălău este de acord ca psihologul cu pricina să fie schimbat, însă acest lucru nu depinde de el, ci de instanța de judecată. “Pentru creșterea copiilor este nevoie și de prezența tatălui, de a familiei mele și consider că e normal să vină la București cu copiii, eu le cumpăr o casă, eu le plătesc taxele școlare, copiii să fie la niște școli bune”, a adăugat Gabi Bădălău.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. «Mi-a cumpărat avocații!»

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png