Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrașcanu de alienare parentală. Ce înseamnă acest lucru

Ultima actualizare:

    Gabi Bădălău și cei doi băieți pe care îi are cu Claudia Pătrășcanufoto: Instagram
Gabi Bădălău și cei doi băieți pe care îi are cu Claudia Pătrășcanufoto: Instagram

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se dă acum prin intermediul plângerilor penale, făcute de ambele părți. La ultima înfățișare de la Judecătoria sectorului 6, ce a avut loc zilele trecute, Claudia Pătrășcanu i-a adus la cunoștință lui Gabi Bădălău că i-a făcut o plângere la DIICOT pentru proxenetism și trafic de droguri. În replică, avocații lui Gabi Bădălău au reacționat și i-au făcut o formulare Claudiei Pătrășcanu pentru alienare parentală.

Gabi Bădălău deține o înregistrare cu fiul cel mic, Nicholas, în care băiatul recunoaște că fratele lui mai mare, Gabriel, este alimentat de Claudia Patrășcanu si pus să spună că nu vrea să meargă acasă la tatăl lui. Pe acest motiv, Claudia Patrășcanu refuză să-i mai dea copiii lui Gabi Bădălău chiar și în weekend-urile când acesta are dreptul, conform legii. Așa s-a întâmplat chiar weekend-ul trecut, când cei doi au fost protagoniștii unui scandal monstru, la casa cântăreței de la Agigea. Gabi Bădălău a mers să-și ia copiii, dar Claudia a refuzat cu desavășire să-i lase la tatăl lor. Claudia a făcut în fața porții locuinței sale de la Agigea un scandal monstru. S-a lăsat cu țipete, dar și cu “ un scuipat în ochi”, după cum a afirmat Gabi Bădălău. Atât Claudia, cât și Gabi Badălău au cerut la proces custodia exclusivă a celor doi băieți.

Ce este alienarea parentală

Într-o definiție dată de psihologi, alienarea parentală înseamnă că, prin gânduri, acțiuni şi maniere verbale sau non- verbale un copil este abuzat emoțional, îndoctrinat (“i se spală creierul”), pentru a-l determina să creadă că celălalt părinte este un dușman sau pentru a-i sugera ostilitatea sau inferioritatea acestuia. Prin comportamentul său, părintele alienator încearcă să îl atragă pe copil de partea sa şi să îl întoarcă împotriva celuilalt, scrie Hotnews.ro, într-un articol pe teme juridice, redactat de doi avocați.

Începând cu anul 2016, prin Dispoziția nr. 2/2016 a Colegiului Psihologilor, fenomenul alienării părintești a fost recunoscut și în România ca formă de abuz psihologic sever asupra copilului. Alienarea parentală intervine, de regulă, în momentul divorțului sau încetării conviețuirii dintre părinții copilului și este, din păcate, arma cea mai la îndemână pentru părintele rezident de a se răzbuna pe celălalt părinte care părăsește locuința familiei și este astfel, separat fizic de minor.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, scandal monstru la Agigea, pe copii. Gabi Bădălău: «M-a scuipat în ochi»

Claudia Pătrășcanu: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net