Gabi Luncă a murit. Solista avea 82 de ani și era internată cu Covid. Virusul ucigaș a decimat într-o săptămână branșa muzicii lăutărești

Ultima actualizare:

    Gabi Luncă, nume mare în muzica lăutăreascăfoto: Adevarul
Gabi Luncă, nume mare în muzica lăutăreascăfoto: Adevarul

Tragediile se țin lanț în lumea artistică. Gabi Luncă, celebra solistă de muzică lăutărească, a murit vineri, 2 aprilie, în aceeași zi în care s-a stins și Nelu Ploeișteanu și la fix o săptămână după Cornelia catanga. Cântăreața în vârstă de 82 de ani a fost răpusă de Covid-19, după ce în trecut reușise să învingă cancerul.

Informația a fost confirmată de Spitalul Judeţean Ilfov pentru Antena 3. Gabi Luncă a fost una dintre cele mai renumite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România. În urmă cu cîteva zile, Rebeca Onoriu, fiica artistei, a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre lupta pe care mama ei o ducea cu nemilosul virus Sars-Cov-2.

Rebeca Onoriu: "Virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești"

„A luat de la unul din nepoți, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu știau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o ușoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieșit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieșit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat și aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturația la 90. S-a panicat și a mers la Matei Balș, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o ușoară inflamație. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturația i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament. Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbește. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, declarat Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreței, în exclusivitate, pentru Click!, în data de 16 martie.

Gabi Luncă a învins cancerul la sân

Gabi Luncă are o poveste de viață dramatică. Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică lăutărească a avut probleme grave de sănătate, în tinerețe. Gabi Luncă a suferit de cancer de sân și a petrecut mult timp în spitale, chinuită de tratamente și ședințe de chimioterapie. S-a îndreptat spre Dumnezeu, care i-a dat putere. „Mulțumesc din inimă tututor! Mama mea e pe lista rugăciunilor a mii de oameni din America, Germania și România. Frații de credință sunt în rugăciune conectați”, a mai spus Rebeca Onoriu, pentru Click!

Citește și:

FOTO Cornelia Catanga a fost înmormântată discret, la cimitirul Ghencea. Soțul Aurel Pădureanu, stană de piatră la căpătâiul soției

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă unicul său fiu. Cavoul, plin de flori și de îngerași din bronz

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net