Gabriel Cotabiţă a strâns peste 3.000 de doamne la concertele sale

Ultima actualizare:

    Vlad Miriţă, Ianna Novac şi Gabriel Cotabiţă au adus primăvara în oraşele din MoldovaFoto: arhiva personală
Vlad Miriţă, Ianna Novac şi Gabriel Cotabiţă au adus primăvara în oraşele din MoldovaFoto: arhiva personală

Începutul lunii martie a fost marcat de un eveniment deosebit în Moldova. Gabriel Cotabiță, Ianna Novac și Vlad Miriță au dus Concertul Primăverii în patru orașe, în semn de mățișor, pentru publicul feminin.

Marți, de 8 Martie, s-a încheiat seria spectacolelor organizate de către D.I.O.S. - Artist Resources România, în colaborare cu Filarmonica de Stat Botoșani. Concertul Primăverii a debutat pe 4 martie la Botoșani, apoi a continuat la Pașcani, Suceava și s-a încheiat cu mare fast, chiar de Ziua Femeii, la Vaslui. Trei mari artiști, precum Gabriel Cotabiță, Ianna Novac și Vlad Miriță au făcut un marathon impresionant, aducând în cele patru orașe zece ore de muzică bună pentru un public numeric, peste 3.200 de persoane. Dacă în Botoșani s-au vândut toate biletele, Casa de Cultură a SIndicatelor fiind neîncăpătoare, la Vaslui s-a întâmplat la fel. 1.500 de fani au venit să-I asculte pe cei trei artiști și să fredoneze împreună piesele lor. Iată și measjul lui Gabriel Cotabiță după acest mini turneu.

”Tocmai m-am întors din turneul din Moldova. A fost asa cum îmi doream. Un public ce ne-a primit cu căldură, un public dornic de muzică bună, un public care a cântat cu noi în fiecare moment. Prin această postare vreau să mulțumesc unor persoane deosebite. Organizatorul Liviu Sorinel, Managerului D.I.O.S- Artist Resources Romania - Duduc Ady Robert, întregii filarmonici din Botoșani ce ne-a acompaniat, dirijată de Daniel Manasi. Iannei Novac si lui Vlad Miriță”, a scris artistul pe pagina lui.

Pentru că s-a bucurat de succes, turneul va continua și în luna mai, în alte orașe.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net