Gabriel Cotabiţă, ajutat de colegi să revină pe scenă. Solistul face progrese remarcabile după cele 26 de zile petrecute în comă EXCLUSIV

29 iulie 2015
image
Compozitorii Andrei Tudor şi Andrei Kerestely l-au vizitat pe solist şi l-au ajutat să-şi rememoreze melodiile celebre

Externat pe 16 iulie de la Spitalul Elias, după 27 de zile de tratament, Gabriel Cotabiţă a făcut, până azi, progrese remarcabile. Practic, este la un pas să se reintegreze în viaţa socio-profesională. Cei care îl ajută să revină în muzică sunt compozitorii Andrei Tudor şi Andrei Kerestely.

Gabriel Cotabiţă (59 de ani) are poftă de cântat. Cu doar câteva zile înainte de a fi externat de la Elias, el i-a făcut o mărturisire îmbucurătoare compozitorului Andrei Tudor, cel care îl vizitase atunci la spital împreună cu un alt coleg de breaslă, Andrei Kerestely. ”Dacă mă ajută Dumnezeu, în două-trei săptămâni sunt la tine să reimprimăm piesa”, a spus Cotabiţă. Melodia la care se referă se numeşte “Camera mansardată”, iar versurile aparţin Cristinei Trepcea. 

image
Andrei Kerestely

”Îl aştept pe Gabi la studio să o imprimăm. El are mare încredere în piesă, vrea şi un videoclip, însă casa de discuri Roton, nu. Vom vedea ce vom face mai departe”, ne-a spus Andrei Tudor. Acesta a profitat că s-a revăzut cu Gabriel Cotabiţă şi l-a ajutat pe solist să-şi reamintească şlagărele care l-au făcut celebru: “Noapte albastră”, “Prima iubire şi ultima”, “Domnişoară nu pleca”, “Trece vremea” etc.

image
Andrei Tudor

”I-am pus muzică, am rememorat trecutul. Şi-a amintit totul, de la imprimările pieselor vechi cu el, până la versuri, fiecare detaliu. M-a impresionat ce progrese a făcut. Era în formă, făcea glume. Am vorbit despre «Voice from above», scrisă de tata (n.r. Ionel Tudor) şi cântată de el, îşi amintea cum a fost făcută piesa şi că a fost în primă audiţie la Festivalul Bucureşti în 1993”, a mai declarat Andrei Tudor pentru Click!.

Pe 8 mai, Gabriel Cotabiţă a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală, în stop cardio-respirator. Pe 16 iunie a fost transferat la Spitalul Elias, iar pe 16 iulie, externat. Conform unor surse, artistul nu se află acasă, ci într-un loc unde este foarte bine îngrijit.

image
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor