Gabriel Cotabiţă cântă pentru doamne şi domnişoare de ziua lor

Ultima actualizare:

    Gabriel Cotabiţă va susţine concerte la Botoşani, Paşcani, Suceava şi IaşiFoto: arhiva personală
Gabriel Cotabiţă va susţine concerte la Botoşani, Paşcani, Suceava şi IaşiFoto: arhiva personală

Gabriel Cotabiţă revine cu un spectacol grandios în la început de primăvară, dedicat femeilor speciale din viaţa noastră. Artistul cântă la data de 4 martie în Botoşani în cadrul concertului "Domnişoară, nu pleca", alături de Vlad Miriţă, Ianna Novac şi Filarmonica de Stat Botoşani.

Odată cu venirea primăverii, D.I.O.S.- Artist aduce cel mai îndrăgit buchet muzical, dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor, dar și domnilor care vor să facă o bucurie celor mai speciale ființe din viața lor. Pe scenă vor urca cei mai în vogă artiști ai momentului, care au ales piese speciale pentru Ziua Internațională a Femeii. Spectacolul intitulat "Domnişoară, nu pleca" va avea lor în data de 4 martie, ora 19.00, la Casa Sindicatelor din Botoşani.

Gabriel Cotabiță va transmite publicului emoția și bucuria sa de a cânta, oferind piese noi, dar și nemuritorul șlagăr ”Domnișoară, nu pleca”. ”Sunt fericit că voi anunța venirea primăverii prin melodiile mele, la Botoșani. Pot spune că această primăvară va fi mult mai importantă pentru mine, pentru că este prima după ce am renăscut. Revin oricând cu drag în nordul Moldovei şi cu drag aş merge oriunde alãturi de vechii mei prieteni (Liviu Sorinel și Robert Duduc de la D.I.O.S.- Artist Resources România) şi de Filarmonica de Stat Botoşani (condusă de Mihai Sîrbu), instituție de care mã leagã vechi şi foarte plãcute amintiri! Sunt nişte oameni senzaționali şi adevãrați profesionişti cu care am avut mereu succes şi sãli pline oriunde am fost în țarã”, a spus Gabriel Cotabiță.

Pe aceeași scenă va urca și soprana pop-opera Ianna Novac, dar și tenorul Vlad Miriță. Alături de Filarmonica de Stat Botoșani, aceștia vor interpreta piese speciale pentru oamenii îndrăgostiți și, bineînțeles, vor face pe rând duete cu protagonistul serii, Gabriel Cotabiță. ”E o onoare să cânt pe aceeași scenă cu Gabriel Cotabiță. Este unul dintre artiștii care mi-au marcat viața profesională, fiind un reper și un exemplu de putere”, a spus Ianna Novac.

Totodată, pe aceeaşi scenă își mai dã concursul un "Mega Band" de excepție - cu participarea extraordinarã (interpretare şi acompaniament) a Orchestrei Filarmonicii de Stat Botoşani, ce are în componenţă 40 de instrumentişti de valoare.

În aceeași formulă, spectacolul va continua pe 4 martie la Pașcani, pe 6 martie la Suceava și pe 7 martie la Iași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net