Gabriel Cotabiță, confesiuni despre soția cu 30 de ani mai tânără: «Lumea a spus că este din interes, dar mă iubeşte»

Ultima actualizare:

    Gabriel și Alina Cotabițăfoto: OK România!
Gabriel și Alina Cotabițăfoto: OK România!

Viaţa lui Gabriel Cotabiţă (66 de ani) a fost greu încercată în ultimii ani! În urmă cu şase ani, solistul suferea un infarct, iar la începutul lunii octombrie ajungea din nou la spital! Cea care l-a ajutat însă, de fiecare dată, să treacă peste cumpenele grele a fost Alina, soţia sa, care este aproape cu 30 de ani mai tânără decât artistul.

Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o mare cumpănă, în 2015. Atunci, solistul suferea un infarct, chiar în sala de fitness. După acea perioadă grea din viaţa lui, interpretul s-a căsătorit imediat cu Alina, femeia care i-a fost alături în cele mai cumplite momente din viaţa lui. Se întâmpla în 2016, atunci când Gabriel Cotabiţă i-a jurat Alinei Munteanu iubire pentru totdeauna. Deşi între cei doi este o diferenţă de 27 de ani, dragostea lor a fost mai puternică decât orice. Alina şi Gabriel Cotabiţă trăiesc o frumoasă poveste de mai bine de 11 ani. Gabriel Cotabiţă a povestit, pentru Antena 3, cum a întâlnit-o pe actuala lui soţie, Alina, care lucrează în domeniul IT. Gabriel Cotabiţă era, practic, un necunoscut pentru Alina în momentul în care cei doi s-au întâlnit la un concert de-al lui.


    Cotabiță s-a  căsătorit cu  Alina în 2016
Cotabiță s-a căsătorit cu Alina în 2016

„Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu ştia cine sunt (n.r. actuala soţie). Ea a reuşit să facă pentru mine nişte lucruri pe care foarte puţine femei le-au făcut în viaţa asta pentru mine. Şi-a câştigat locul, pe care oricum nu şi-l dorea. 

«Maică-sa a luat-o la un spectacol de-al meu»

Atunci când i-am zis «N-ar fi bine să ne căsătorim?», a zis «Tu eşti serios? Sigur ţi-ai revenit?». Toată lumea a zis că este din interes. În nici un fel. Ea este o femeie care mă iubeşte şi eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc şi am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soţia). Au fost cu ea în vacanţă”, a declarat cântăreţul, la Antena 3.


    Gabriel are  trei fete, Aela  și gemenele  Eliza și Milena
Gabriel are trei fete, Aela și gemenele Eliza și Milena

Gabriel Cotabiţă are trei fiice, din căsătoria de 19 ani cu Ioana Nagy (63 de ani). Aela (40 de ani) şi gemenele Eliza şi Milena (34 de ani) sunt „fetele lui tata”, iar artistul se mândreşte cu ele oriunde se duce. Prima fiică a artistului este mai mare cu 5 ani decât soţia lui Gabriel Cotabiţă, iar gemenele sunt mai mici cu un an decât mama lor vitregă, Alina. Acesta este şi motivul pentru care soţia lui Gabriel Cotabiţă se înţelege atât de bine cu fiicele artistului. Merg împreună în vacanţe şi ies mai mereu în oraş împreună.

Probleme mari de sănătate: «De doi ani doar supravieţuiesc»


    Solistul  a  ajuns  la spital  și luna  trecută
Solistul a ajuns la spital și luna trecută

Anul 2021 a fost unul complicat pentru Gabriel Cotabiţă. Chiar la începutul anului  2021, artistul a fost internat în spital din cauza noului coronavirus. În octombrie, a ajuns din nou în atenţia medicilor, cu simptome de atac vascular cerebral. „De vreo doi ani doar supravieţuiesc. De când am schimbat anul, am trecut prin tot felul de probleme de sănătate. Ultima oară când mi se întâmplase toată lumea credea că am terminat-o. Se pare că anul acesta în care am intrat a fost unul nefast pentru mine. Mi-am petrecut Revelionul în spital, apoi am avut o problemă cu tiroida luna trecută. Problemele vin, tu doar trebuie să fii pregătit şi să nu te sperie. Şi mai ales să nu se sperie cei din jurul tău”, a spus Gabriel Cotabiţă, în emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV. În urmă cu şase ani, Gabriel Cotabiţă a suferit un stop cardiorespirator, într-o sală de fitness a unui hotel din Bucureşti. Vreme de trei săptămâni, artistul a stat în comă, fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Din fericire, solistul a reuşit să-şi revină atunci în mod miraculos!

Citește și:

Interviu Alina & Gabriel Cotabiţă: „Ne-am căsătorit după șase ani de relaţie și-o comă“

Gabriel Cotabiță, adevărul despre problemele de sănătate: „Anul acesta a fost destul de nefast pentru mine"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net