Gabriel Cotabiţă, desfiinţat de Radu Banciu

Ultima actualizare:
Gabriel Cotabiţă este ţinta atacurilor lui Radu Banciu
Gabriel Cotabiţă este ţinta atacurilor lui Radu Banciu

Gabriel Cotabiţă se află pe patul de spital de peste 24 de ore, după ce a suferit un stop cardiac în sala de fitness a Hotelului Hilton din Bucureşti. Deşi cântăreţul este în stare gravă, Radu Banciu a făcut o serie de comentarii dure la adresa lui Cotabiţă în cadrul emisiunii sale de vineri seara.

Radu Banciu l-a atacat dur pe Gabriel Cotabiţă, fiind nemulţumit că toată lumea vorbeşte despre el ca fiind un mare talent. 


    Gabriel Cotabiţă este ţinta atacurilor lui Radu BanciuCaptură B1 TV
Gabriel Cotabiţă este ţinta atacurilor lui Radu BanciuCaptură B1 TV

"Iată-l pe Cotabiță la un pas să dea colțul. Sunt tot felul de supoziții. Vom vorbi vreo două săptămâni... dacă se duce. Veți auzi nu de la noi, de la alții. Veți auzi săptămâni în șir despre marele talent... Dacă și ăsta a fost talentat și a trăit în epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost? Extraordinar!", a spus Radu Banciu în emisiunea sa de la B1 TV, conform dcnews.ro. 

Gabriel Cotabiţă rămâne cu sechele după infarct?

Gabriel Cotabiţă a fost internat de urgenţă vineri, 8 mai, în jurul orei 13.30, la Spitalul Floreasca din Capitală. A fost adus cu o ambulanţă, în stare stabilă, dar gravă, după ce medicii s-au chinuit zece minute să-i repornească inima.

”I s-a făcut rău în sala de sport a hotelului Hilton. Medicii de la SMURD l-au resuscitat, apoi l-au adus la noi, în stare de inconştienţă. A fost intubat, iar starea lui este foarte gravă, fiind conectat la aparate”, a spus vineri la prânz dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului, pentru Click!.

În următoarele ore, cardiologii s-au ocupat serios de Gabriel Cotabiţă. El a fost supus unei coronografii, aceasta fiind cea mai bună tehnică de diagnosticare a bolii de inimă, care stabileşte cât de afectate sunt arterele. Cântăreţul se afla în continuare la terapie intensivă. Surse din cadrul spitalului au declarat că artistul este în comă indusă, iar cea mai mare temere a medicilor este ca nu cumva să-i fi fost afectat creierul în cele zece minute în care inima nu a pompat sânge.

Gabriel Cotabiţă a fost căsătorit o singură dată

Gabriel Cotabiţă s-a născut la 1 noiembrie 1955 la Craiova. A debutat în muzica rock în 1975 alături de grupul Redivivus. În 1983 Holograf rămâne fără solist vocal şi-l solicită pe Gabriel Cotabiţă să vină în trupă. Împreună au scos în anul 1984 albumul “Holograf 1”. În ‘86, Ionel Tudor îi încredinţează o piesă la festivalul Mamaia. În 2002 formează alături de Mihai Pocorschi grupul VH 2. A lansat şlagăre precum: „Noapte albastră”, „Prima iubire şi ultima”, „Ave Maria!”, „Te rog domnişoară nu pleca” sau „Raiul e pe pământ”.

Gabriel Cotabiţă a fost căsătorit doar o singură dată cu Ioana Nagy, de care a divorţat după 19 ani de mariaj. Cei doi au împreună trei fete, Eliza, Aela şi Milena. Niciuna dintre acestea nu au călcat pe urmele tatălui lor. Fetele au păstrat o relaţie frumoasă cu tatăl lor. De altfel, el a devenit bunic la începutul lunii februarie, când fiica lui cea mare, Aela, în vârstă de 33 de ani, a născut un băieţel de toată frumuseţea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net