Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular: „Sunt viu!”


    Gabriel Cotabiță a oferit primele declarații după ce a fost externat din spitalFoto: Arhivă personală
Gabriel Cotabiță a oferit primele declarații după ce a fost externat din spitalFoto: Arhivă personală

Gabriel Cotabiță a făcut primele declarații după ce a fost externat din spital. Artistul a fost internat în urma unui accident vascular, la începutul lunii octombrie, iar acum declară că se simte bine.

Gabriel Cotabiță a oferit acum primele declarații despre starea sa de sănătate și a confirmat că a fost internat, însă nu a vrut să spună diagnosticul primit din partea medicilor. Artistul a dorit să-și liniștească însă admiratorii și a explicat că nu a fost ceva foarte grav.

Gabriel Cotabiță a fost internat în spital

Deși acesta nu a dorit să dezvăluie cu exactitate cauza pentru care a fost internat, surse medicale de la Spitalul Colentina au explicat că artistul ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu.

Semn că starea sa de sănătate este una bună acum, Gabriel Cotabiță și-a reluat deja activitatea artistică, dar și filmările pentru emisiunile tv. „Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Impact.

Mai mult decât atât, artistul pregătește o surpriză pentru fanii săi. Gabriel Cotabiță se pregătește să înregistreze două noi piese, de dragoste, pe care speră să le lanseze cât mai curând.

În luna ianuarie a acestui an, Cotabiță a mai întâmpinat o problemă de sănătate, după ce el și soția sa s-au infectat cu COVID-19. De asemenea, în urmă cu 6 ani artistul a suferit un infarct, aflându-se atunci la un pas de moarte.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg