Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular: „Sunt viu!”

image
Gabriel Cotabiță a oferit primele declarații după ce a fost externat din spitalFoto: Arhivă personală

Gabriel Cotabiță a făcut primele declarații după ce a fost externat din spital. Artistul a fost internat în urma unui accident vascular, la începutul lunii octombrie, iar acum declară că se simte bine.

Gabriel Cotabiță a oferit acum primele declarații despre starea sa de sănătate și a confirmat că a fost internat, însă nu a vrut să spună diagnosticul primit din partea medicilor. Artistul a dorit să-și liniștească însă admiratorii și a explicat că nu a fost ceva foarte grav.

Gabriel Cotabiță a fost internat în spital

Deși acesta nu a dorit să dezvăluie cu exactitate cauza pentru care a fost internat, surse medicale de la Spitalul Colentina au explicat că artistul ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu.

Semn că starea sa de sănătate este una bună acum, Gabriel Cotabiță și-a reluat deja activitatea artistică, dar și filmările pentru emisiunile tv. „Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Impact.

Mai mult decât atât, artistul pregătește o surpriză pentru fanii săi. Gabriel Cotabiță se pregătește să înregistreze două noi piese, de dragoste, pe care speră să le lanseze cât mai curând.

În luna ianuarie a acestui an, Cotabiță a mai întâmpinat o problemă de sănătate, după ce el și soția sa s-au infectat cu COVID-19. De asemenea, în urmă cu 6 ani artistul a suferit un infarct, aflându-se atunci la un pas de moarte.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif