Gabriel Cotabiţă şi Adrian Enache fentează trecerea timpului cu trucuri feminine

image
Robert Turcescu (44 de ani)

Speriaţi de trecerea timpului sau mai degrabă în semn de respect faţă de publicul doritor de perfecţiune, câţiva solişti au apelat la vopseaua de păr, pentru a scăpa de firele albe. Deşi nu le stă rău deloc, vopsiţi şi frezaţi, unii colegi de breaslă nu privesc cu ochi buni schimbarea de look.

Adrian Enache (53 de ani) arată bine şi vopsit. şi grizonant, însă adesea preferă prima variantă.  Pe scenă, el este ca un titirez: dansează şi cântă ore întregi, şi nici nu-ţi vine să crezi că are doi copii, pe Diana (23 de ani), cu fosta soţie, Corina,  şi pe David (14 ani) cu logodnica lui, Iuliana Marciuc, vedeta TVR. Adrian reuşeşte să-şi menţină tinereţea şi cu ajutorul sportului, pozându-se adesea la sala de sport, unde trage din greu de fiare, sau de pe stadion, el fiind unul dintre jucătorii de bază ai echipei de fotbal a artiştilor, alături de care a câştigat importante premii, la nivel european şi nu numai. 

image
Virgil Ianţu (48 de ani)

Gabriel Dorobanţu, interpretul celebrei melodii ”Hai vino, iar, în gara noastră mică!” scrisă de regretatul Dumitru Lupu, are 66 de ani, dar nu-i dai nici cu buletinul în mână, căci are un trup de adolescent. Nu face sport, însă îi plac la nebunie plimbările în aer liber şi locuieşte într-o vilă din Comuna Cornu, pe Valea Prahovei. A albit de timpuriu, însă de peste 20 de ani el îşi vopseşte podoaba capilară, truc care îl ajută să pară cu câţiva ani mai tânăr. Gabriel a fost curtat de zeci de femei frumoase, însă iată că nici până la această vârstă el nu a dorit să renunţe la burlăcie.

image
Aurelian Temişan (47 de ani)

Cât îl priveşte pe Gabriel Cotabiţă (64 de ani), interpretul melodiei ”Noapte albastră” şi ”Trece vremea”, cu VH2, face tot posibilul să ascundă firele albe de păr. Solistul, care a văzut moartea cu ochii în 2015, când a suferit un infarct, se vopseşte şaten, o nuanţă apropiată de culoarea lui de păr naturală. Gabriel Cotabiţă (64 de ani) are 3  fiice şi se află la cea de-a doua căsnicie.

Pe unii îi aranjează nevestele

După ce a reuşit să scape de moarte, el s-a căsătorit cu Alina, care este cu 30 mai tânără decât el: ”Ea mi-a stat alături la greu, nu s-a despărţit de patul de spital, cât eram în comă”, a povestit el, după externare. Tot ea are grijă ca solistul să arate bine şi, cel mai probabil, ea se şi ocupă de ţinuta lui de scenă.

image
Wilmark (42 de ani)

Nici Adrian Daminescu (63 ani) nu se lasă mai prejos.Devenit celebru cu şlagărele ”Într-o zi” şi ”M-am îndrăgostit de tine”, cu care a făcut furori în anii ’80-’90, solistul a cântat duminica trecută pentru emisiunea ”Acasă la Electrecord”, care se va difuza la Etno TV,  pe 16 decembrie. Artistul a fost jovial şi are un tonus excelent. Nu ai cum să nu observi trucul la care apelează de câţiva ani, vopsindu-şi părul într-o nuanţă şaten-roşcat.

image
Marian Nistor (76 de ani) susţine că soţia lui, Dorina Paraschiv, se ocupă de look-ul lui

El a cântat trei piese şi a făcut furori la final cu melodia lui ”România”. Artistul a şi slăbit, peste 40 de kilograme, cu dietă, fiind nevoit să-şi schimbe garderoba. Marian Nistor (76 de ani), liderul trupei Savoy, a recunoscut într-un interviu că soţia sa, solista Dorina Paraschiv, este cea care îl vopseşte, ba chiar i-a dedicat o poezie, pe această temă. 

Ei au albit complet, dar nici că le pasă!

image
Robert Turcescu (44 de ani)

Iată că, la polul opus, sunt şi artişti care nici că se sinchisesc de trecerea timpului, dimpotrivă, par mai şarmanţi decât în anii de debut. De pildă, Aurelian Temişan (47 ani), care are mai multe fire de păr albe decât negre, arată impecabil. Dar şi celebrul dansator Wilmark Rizzo Hernandez (42 de ani), fostul jurat de la ”Dansez pentru tine”, trăieşte după principul că unui bărbat îi stă cu mult mai bine grizonant.

image
Virgil Ianţu (48 de ani)

Nici Virgil Ianţu (48 de ani) nu face vreun efort pentru a-şi acoperi firele de păr albe. Prezentatorul emisiunii ”Câştigă România!” (TVR 2) a încărunţit încă de la 30 de ani, aşa că fanii s-au obişnuit deja cu look-ul lui.

image
Aurelian Temişan (47 de ani)

Robert Turcescu (44 de ani) a simţit nevoia să-i taxeze pe cei care care apelează la trucuri pentru a-şi ascunde adevărata vârstă: „De când eram în primul an de facultate sunt tot cu părul alb, şi din ce în ce mai alb. Uitaţi-vă la Petre Roman, săracul, în ce fel arată când se vopseşte în cap sau la alţi indivizi care practică asta. Mai bine mă tund la chelie.

image
Wilmark (42 de ani)

N-o să mă vedeţi niciodată vopsit în cap. Sunt absolut penibili, şi unii dintre ei chiar aşa sunt, nişte moşuleţi care fac eforturi disperate de a părea cu mult mai tineri. Sunt nişte personaje lipsite de autoritate”, spunea el, la Realitatea TV. 

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
carmen tanase jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg