Gabriel Dorobanțu a împlinit 68 de ani. Ce spune despre femei și de ce nu s-a însurat niciodată

Ultima actualizare:
Gabriel Dorobanţu: 1982 - 29 de ani
Gabriel Dorobanţu: 1982 - 29 de ani

Gabriel Dorobanțu, interpretul șlagărului “Hai, vino, iar în gara noastră mică”, scris de regretatul compozitor Dumitru Lupu, a împlinit vârsta de 68 de ani pe data de 3 ianuarie.

A primit numeroase mesaje de felicitare, printre care și de la Marina Voica, buna lui prietenă. ”La mulți ani, Gabriel! Să fii mereu adorat de lumea pentru care dăruiești sufletul și talentul tău. Să fii iubit de colegi așa cum te iubesc și eu!”, a scris Marina Voica pe Facebook, în dreptul unei imagini cu sărbătoritul.

Discret cu viața personală, Gabriel Dorobanțu este o prezență rară la mondenități, declarându-se fericit și mulțumit în oaza lui de liniște de la Cornu, unde și-a ridicat o căsuță frumoasă. Totuși, în trecut, artistul a dezvăluit și câteva picanterii despre familie, copilărie și viața privată. A fost dintotdeauna un bărbat prezentabil și a avut mereu multe femei frumoase lângă el, însă cântărețul nu s-a însurat. A iubit foarte mult o femeie, în tinerețe, și a fost foarte dezamăgit, pentru că l-a părăsit. De atunci, nu a reușit să mai iubească o femeie cu aceeași intensitate.


    Gabriel Dorobanţu: 1982 - 29 de aniFoto: Arhiva personală
Gabriel Dorobanţu: 1982 - 29 de aniFoto: Arhiva personală

Gabriel Dorobanțu: "Femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele"

„Nu mă mai cucereşte nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porţi crucea şi aşa, pentru că poţi să priveşti şi să te amuzi de ceea ce păţesc cei care nu sunt burlaci. În tinereţe mi se parea senzaţional să te căsătoreşti şi să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap şi să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor. O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele. Când sunt însoţite de partenerii de viaţă devin mai importante şi mai grave. Şi nu-mi place!”, a povestit Gabriel Dorobanţu pentru revista “Taifasuri”.

Citește și:

Gabriel Dorobanţu, aşa cum nu îl vezi pe scenă

Gabriel Dorobanțu, internat 12 zile cu COVID, face mărturisiri tulburătoare

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net