Gabriel Dorobanțu, internat 12 zile cu COVID, face mărturisiri tulburătoare

Ultima actualizare:

    Gabriel Dorobanțu s-a luptat cu virusul ucigașfoto: Facebook
Gabriel Dorobanțu s-a luptat cu virusul ucigașfoto: Facebook

Gabriel Dorobanțu a trecut prin clipe grele, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus și a fost internat în spital. Cântărețul le mulțumește medicilor care i-au salvat viața.

Gabriel Dorobanțu (67 ani), interpretul melodiei ”Gara noastră mică”, scrisă de regretatul compozitor Dumitru Lupu, a trecut pe lângă moarte, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2. A stat internat și spune că medicii spitalului din Băicoi au făcut adevărate minuni pentru el. ”Pe acești oameni și încă alții, care m-au salvat, nu-i cunosc. Le știu numele: Mia, Luminița, Alexandra, Bogdan, Alex, Rebeca, Lidia, Dana. Le sunt recunoscător, le mulțumesc, iar ei știu că viața mea a depins de ei. Medicația, omenia și interesul cadrelor medicale de a-și face datoria mi-au dat posibilitatea să mă recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă îmbrătișez, îngeri păzitori! Toată apreciera d-lui Zanfir, managerul Spitalului Covid Băicoi – Patrik”, a scris artistul pe Facebook. Gabriel Dorobanțu locuiește de ani de zile în localitatea Cornu, din Județuș Prahova, după ce a decis că vrea să trăiască departe de agitația Capitalei. 

Medicii cărora le-a mulțumit Gabriel Dorobanțu
Medicii cărora le-a mulțumit Gabriel Dorobanțu

În luna septembrie, Patrick Medical Center din Băicoi a fost introdus în lista unităţilor sanitare care vor prelua pacienţi COVID-19, dar şi suspecţi de infectare cu noul coronavirus. "În lista spitalelor din Prahova unde sunt trataţi pacienţi suspecţi şi confirmaţi COVID-19 intră şi Patrick Medical Center din Băicoi. Locuri disponibile: 7 pentru suspecţi şi 24 pentru confirmaţi", se arăta într-un comunicat al Prefecturii Prahova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net