Gabriel Dumitru, turneu de 30 de zile, în Statele Unite

image
Gabriel Dumitru

În plină pandemie, artistul de muzică populară Gabriel Dumitru are multe activități. Cum zilele trecute a fost ziua lui, a împlinit 31 de ani, ne-am gândit să aflăm ce a primit special cu această ocazie și ce planuri are pentru următoarea perioadă.

Pe 4 octombrie a împlinit 31 de ani și am vrut să aflăm ce mai face solistul Gabriel Dumitru, cel care a slăbit peste 40 de kilograme și a devenit un interpret model. Am aflat de la el mai multe despre cadourile primite dar și despre proiectele pe care le are în următoarea perioadă.

Turneu în mai multe orașe din America

"Vă mulțumesc pentru urări! Da, a fost ziua mea, și am primit multe cadouri, parfumuri și altele. Dar am primit și o călătorie în America. De fapt, e vorba de un turneu. Iar acum îl pregătesc alături de <frații> Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Paul Ananie și Alexandru Brădățan, începând cu 3 noiembrie, până pe 30, dedicat tuturor românilor din America. Vom merge în multe orașe, Los Angeles, Pheonix, Las Vegas, Boston, New York, Detroit, Chicago etc. Împreună ne-am implicat și în proiecte culturale și sociale, în parteneriat cu asociația Artist. Asociația Artist e o organizație non profit care are ca scop reprezentarea, respectarea tradițiilor și inițiativei pentru sprijinirea tinerilor. Împreună am pus bazele unui proiect cultural și social, în același timp denumit <Folclorul ne aduce împreună>, proiect care se derulează în județul Neamț, cu sprijinul Consiliului județean Neamț și al doamnei vicepreședinte Mădălina Ciubotaru. Și-și propune ca, prin folclor, să aducă împreună elevi din centre de educație inclusivă și elevi din școlie de masă, să aducă impreună tinerii din zonele defavorizate și din mediul urban", spune solistul.

Ce este proiectul «Folclorul ne aduce împreună»

«Folclorul ne aduce împreună» a debutat pe 30 septembrie când, în avans, cu sprijinul instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Neamț, i-am sărbătorit pe seniorii noștri din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice! Apoi, de Ziua Internațională a Educației, pe 5 octombrie, în Sala Cupolă a Bibliotecii Județene «G.T. Kirileanu», a avut loc o nouă activitate din cadrul proiectului nostru. De această dată, beneficiari au fost copiii din centrele DGASPC și de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă «Al. Roșcă», alături de care am vizionat o piesă de teatru muzical cu caracter educativ“, a declarat vicepreședintele Mădălina Ciubotaru. Proiectul va continuă cu o serie de ateliere care vor fi organizate în casele protejate aflate în coordonarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț și în centrele de educație incluzivă din județ.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
edi iordanescu selectioner jpg
umit yildirim m9FBEtUTRXY unsplash jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău