Gabriela Cristea a vorbit despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă


    Gabriela Cristea urmează să poarte rochia de mireasă
Gabriela Cristea urmează să poarte rochia de mireasă

Gabriela Cristea a vorbit despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă, la cununia religioasă. Ea a mărturisit că visează la acest lucru de foarte mult timp, iar soțul ei i-a promis acest lucru deja. Cei doi au făcut doar cununia civilă momentan, dar abia așteaptă să se cunune religios.

Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri uimitoare la emisiunea Te iubesc de nu te vezi pe care o moderează la Antena Stars. Gabriela Cristea a vorbit deschis despre acest eveniment în fața participanților de la emisiunea ei. 

Ea a deținut pentru o scurtă perioadă de timp un atelier de rochii de mireasă și a mărturisit că multe femei care urmau să poarte voal, începeau să plângă. 

„Pentru o scurtă perioadă, am avut un atelier unde făceam rochii de mireasă. Și a fost o perioadă frumoasă, pentru că vedeam multe mirese și mă distram pe cinste, pentru că eram mireasă în ficare zi. Fetele veneau, probau rochii, dar niciuna nu îndrăznea să spună că vrea să probeze un voal de mireasă. Vreau să vă spun că din 10 mirese, 9 plângeau de emoție, pentru că e un sentiment aparte momentul în care te vezi cu voal de mireasă. Eu nu am fost îmbrăcată în mireasă, dar o să fiu, pentru că așa mi-a promis soțul meu și o să-mi fac un voal de 10 metri, numai așa, să mă încurc în el” a povestit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii «Te iubesc de nu te vezi». 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg