Gabriela Cristea, emoţionată la aniversarea de un an a fiicei sale


    Fiica Gabrielei Cristea a avut parte de câteva surprize la petrecerea de rupere de turtă
Fiica Gabrielei Cristea a avut parte de câteva surprize la petrecerea de rupere de turtă

Gabriela Cristea încă mai trăieşte sub magia petrecerii de un an a fiicei sale, care a avut loc weekendul trecut. Prezentatoarea emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" de la Antena Stars i-a rupt turta Victoriei, iar îa momentul în care fetiţa a ales de pe tavă câteva obiecte, elebra ei mamă şi-a dat seama cât de mult seamănă cele două.

Gabriela Cristea a mărturisit că petrecerea de un an a bellei Victoria Margot a fost cu adevărat un eveniment deosebit, cu foarte mulți prieteni, o atmosferă caldă și multă energie pozitivă.

”Eu mi-am dorit foarte mult să facem o petrecere în curte, iar Tavi mi-a ținut isonul. Am vrut să fie ca un picnic. Toată lumea s-a simțit excelent și noi la fel. Ne-am bucurat foarte tare că atât de mulți oameni au venit pentru Victoria. Inițial am avut 45 de adulți confirmați și 15 copii, dar la petrecere au venit până la urmă 65 de adulți și 20 de copii, ceea ce pentru noi a fost minunat, o surpriză tare plăcută. Acum, privind retrospectiv, am convingerea că am făcut cea mai bună alegere pentru că am putut să o aniversăm în acest mod inedit. A ales de pe tăviță pixul, oglinda și banii. Inițial nu mi-am dat seama, era și foarte agitată la momentul respectiv, dar mai târziu, când am stat doar noi două în cameră, mi-am amintit că și eu, la rândul meu, am ales când eram mică aceleași obiecte de pe tavă. Mi s-a părut incredibil și emoționant în același timp”, a spus Gabriela Cristea.

Moderatoarea show-ului de dating de la Antena Stars a devenit mamă în 2017 după luni încercări de a concepe un copil. 

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
america express vedete concurenti 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg