Gabriela Cristea face botez cu meniu de fițe de 10.000 de euro

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea și soțul ei,  Tavi Clonda, au ales tortul pentru  petrecerea fiicei lor, Margot
Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au ales tortul pentru petrecerea fiicei lor, Margot

Zi emoţionantă pentru Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda. Sâmbătă, 14 aprilie, vedeta tv şi solistul îşi creştinează fetiţa, în vârstă de aproape opt luni. Meniul este unul de fiţe, iar rudele şi prietenii, invitaţi la petrecerea de pomină, se vor delecta cu tot felul de bunătăţi, brânzeturi fine şi viţeluşi de lapte.

A venit ziua cea mare pentru Gabriela Cristea (43 de ani) şi Tavi Clonda (37 de ani), căci sâmbătă va avea loc botezul prinţesei lor, Bella Victoria Margot. Slujba de creştinare va fi programată după ora prânzului, la o bisericuţă din apropierea casei lor din zona Corbeanca. Micuţa va avea două perechi de naşi, soţii Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, dar şi  sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic. Apoi, alaiul de petrecăreţi va poposi la un local celebru, din Pipera.


    Cheful de pomină va avea  loc într-un local din Pipera
Cheful de pomină va avea loc într-un local din Pipera

Este vorba despre Simfonia Ballroom, sala ”Violin”, unde invitaţii vor avea parte de un adevărat festin culinar bazat pe mai multe feluri de brânzeturi fine. Mai exact, aceştia se vor bucura de mâncăruri selecte, un aperitiv ce conţine raffaelo cu brânză, perlă de brânză feta, toast cu brânză de capră, dar şi roşii cherry, salată crocantă şi sparanghel verde. Vor fi şi preparate din peşte, dar şi un viţeluş de lapte, cu legume confiate şi cartofi cu sos special. Preţul unui meniu este de 55 de euro, iar cum la eveniment vor participa 150 de persoane, întreaga cheltuială ajunge la aproape 10.000 de euro. Tortul micuţei este personalizat, Gabriela şi Tavi alegând împreună blatul de cacao, crema albă de ciocolată şi fructele de pădure.  Încă nu se ştie cine va fi responsabil cu programul artistic, însă mai mult ca sigur că şi  Tavi Clonda va susţine, în cinstea micuţei sale, un recital antrenant.

Delia își botează nepoțica duminică


    Delia e topită după  nepoțica ei, Jessica
Delia e topită după nepoțica ei, Jessica

Petrecerile se ţin lanţ! După ce au sărbătorit Paştele la casa de vacanţă a artistei, duminică, 15 aprilie, va fi creștinat cel mai mic membru al familiei. Este vorba despre Jessica, fetiţa Oanei, sora Deliei, iar părinţi spirituali vor fi chiar solista şi soţul ei Răzvan Munteanu.

”Eu m-am ocupat de tot. Am organizat botezul după programul nașilor şi aceasta a fost singura lor duminică liberă. A doua zi, Delia şi Răzvan vor pleca undeva, cum pleacă ei. Nu vom avea băiţa de a doua zi, aşa cum se obişnuieşte»”, a spus Oana Mihuţ la emisiunea «Răi, da buni» (Antena Stars).  Se pare că micuța în vârstă de aproape patru luni va fi botezată  la Biserica ”Sfântul Spiridon cel Nou”, din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net