Gabriela Cristea își face singură pâine cu drojdie de bere în casă. Cum procedează: "Mi se pare genială ideea ta"

image
Gabriela Cristea a încercat să facă drojdie de bere pentru pâine acasăfoto: arhiva personală

S-a produs o întreagă isterie, creată de problema cumpărăturilor în contextul Covid-19 în România și a lipsei drojdiei de bere, atât uscate, cât și naturale, astfel că gospodinele nu mai au cum să încingă cuptoarele de pâine de câteva săptămâni deja. Gabriela Cristea se află și ea printre ele. A mai găsit niște „urme” de drojdie la plic și a încercat să facă maia acasă, cu făină și apă, pentu a multiplica cumva cantitatea. Gospodină, cum o știm, vedeta Antena Stars, care prezintă de acasă un cooking show culinar, denumit „Victorienii” este extrem de optimistă că va reuși să pregătească ce și-a propus.

Gabriela Cristea coace pâine în casă și nu se lasă până nu scoate ce trebuie din tăvile de copt. Bruneta a explicat pe canalul ei IGTv cum ar trebui să arate dorjdia de bere pe care a mai găsit-o prin sertare, acasă, pentru a putea să o folosească mai mult timp.

image
Gabriela Cristea se pricepe la bucătărie

A amestecat două grame drojdie uscată, cu 100 de grame de făină și o cantitate de 200 ml de apă, apoi a pus la frigider și a amestecat. A doua rețetă este cu o lingură de făină, amestecată cu 100 ml bere, ce o avea deja în casă, și două lingurițe de zahăr. Practic, ea a  prăgătit două rețete de drojdie de bere făcută în casă, una încercată deja, și cea de-a doua făcută pentru prima dată în casă. Ambele compoziții le-a pus la frigider și urmează să le folosească pentru a coace pâine cu cartofi. Vedeta Antena Stars s-a plâns că de câteva săptămâni nu mai găsește acest produs, ceea ce este și adevărat. Ideea vedetei a primit laude din partea soțului, Tavi Clonda, care i-a spus în direct că a avut o "idee genială".

Gabriela Cristea, show de cooking

Un proiect mai vechi al Gabrielei Cristea prinde contur. Născut din pasiunea ei pentru gastronomie, vedeta tv își dorea de acum zece ani să prezinte un alt format de emisiune decât cele matrimoniale care au consacrat-o. Mare amatoare de gătit, bruneta a anunțat că va fi gazda unui show culinar care a început curând pe canalul ei de Intsgram, IGTv, și se transmite fix din bucătăria ei, unde operator imagine este chiar Tavi Clonda, soțul prezentatoarei tv.

Dar se pare însă că, gazda emisiunii matrimoniale "Like a star" de la Antena Stars schimbă registrul și va fi preentatoarea unui nou proiect, de data aceasta online. "Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea byGabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de Youtube, cu un proiect în care vă voi prezența rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă", povestea Gabriela Cristea în timp ce își pregătea episoade noului ei proiect.

Gabriela Cristea a revenit pe sticlă la Antena Stars de 5 luni

„Mă gândesc să realizez o emisiune culinară. Asta mi se potriveşte cel mai bine, m-aş simti în elementul meu. Sunt sigură că într-o zi o să vreau să fac şi altceva, chiar dacă asta presupune să rămân tot în televiziune. Astfel că, având în vedere că sunt expertă în bucătărie, cred că aş fi perfectă pentru o emisiune culinară. Deocamdată, lucrurile merg bine cu "Noră pentru mamă", dar sunt sigură ca pe viitor voi face o astfel de emisiune. Mă descurc”, spunea Gabriela Cristea în 2010.

Gabriela Cristea prezintă din luna octombrie a anului trecut o nouă emisiune la Antena Stars, la revenirea din concediul de maternitate. Este vorba despre„Like a Star”, un nou format în care șase fete și șase băieți vor locui împreună, într-o casă.

"Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră.

Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătitã 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă sã le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant!”, spunea Gabriela Cristea la preluarea emisiunii.

Cirește și:

FOTO Gabriela Cristea a împlinit 45 de ani! Vedeta și-a serbat ziua de naștere făcând mâncare la ceaun!

Chef după chef! Gabriela Cristea și Tavi Clonda o botează azi pe fiica lor cea mică, la două săptămâni de la nuntă

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg