Gabriela Cristea, petrecere de poveste pentru fetița ei. Iată cum a arătat evenimentul!

image
Cum a arătat petrecerea de rupere de turtă a fetiței Gabrielei Cristea Foto Instagram

Zi specială în familia Gabrielei Cristea! Micuța ei și a lui Tavi Clonda, a împlinit duminică, 23 septembrie, un anișor, iar pe lângă sărbătorirea aniversării fetiței, Gabriela Cristea a decis să organizeze și ruperea de turtă a celei mici. Cu ocazia acestor evenimente speciale, familia și apropiații vedetei au fost invitați în curtea casei prezentatoarei TV, iar distracția a fost pe măsură.

La eveniment au fost așteptați în jur de 40 adulţi şi 20 de copii, iar petrecerea a fost organizată în așa fel încât ambele „tabere” să se distreze. Pe iarba verde din curte au fost așezate perne și pături, pesemne că tema evenimentului a fost picnicul. De asemenea, grădina a fost decorată cu baloane colorate și cu multe jucării pentru a asigura distracția celor mici.

image
Momentul în care micuței i s-a rupt turta

Printre invitații de seamă ai evenimentului s-au numărat nașa sărbătoritei Bella Victoria Margot, Cristina Șișcanu, Cristi Brancu, dar și o prietenă bună de-a prezentatoarei tv, Oana Roman, însoțită de fetița ei, Isabela. Meniul petrecerii a fost compus din multe dulciuri colorate, spre bucuria celor mici, însă și adulții s-au putut delecta, la rândul lor, cu delicatesele oferite de Candy Bar.

De asemenea, fericita mămică a dorit să marcheze acest frumos eveniment și pe rețelele de socializare, transmițând un mesaj emoționant, adresat micuței Bella Victoria Margot. „Anul trecut am avut privilegiul să trăiesc cea mai frumoasă, caldă, bucuroasă, aşteptată, dorită zi din viaţa mea. În momentul când te-ai lipit de mine, am ştiut că nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trăit până atunci, a fost doar calea ce mă îndrepta către ţine. Azi mă uit cu dragoste, bucurie şi speranţa la ţine. Îţi mulţumesc pentru toate lecţiile din anul asta, îţi mulţumesc pentru tot. La mulţi ani, Victoria! La mulţi ani, Margotzica noastră iubita! Victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

image
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și micuța Victoria, alături de nașii ei, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Ruperea turtei fiicei Gabrielei Cristea s-a desfășurat puțin mai diferit decât prevede obiceiul, după ce prezentatoarea TV și partenerul ei au decis să se abată puțin de la tradiție. Micuța va avea de ales câteva obiecte de pe o tăviță, așa cum se obișnuiește, acestea reprezentând personalitatea și cariera pe care cea mică le va avea în viitor, însă obiectele au fost înlocuite cu unele mai...moderne, așa cum însăși mămica Bellei Victoria Margot a mărturisit. 

gabi cristea fetita turta1 jpeg
Foto Facebook
bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
BeFunky collage (33) jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png