Gabriela Cristea și Tavi Clonda au stabilit data botezului! Cine vor fi nașii lui Iris

Victoria Margot, fetița cea mare a soților Clonda
Victoria Margot, fetița cea mare a soților Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinții a doi copii, o fetiță de doi ani pe nume Victoria Margot, și o alta, care a venit pe lume în primăvara acestui an, Iris. Cei doi și-au dorit enorm să devină părinți, iar Gabriela a trecut prin momente dificile pentru a-și îndeplini cel mai mare vis. Iată că eforturile și sacrificiile făcute de Gabriela au meritat, căci acum este mama a două fetițe care îi umplu inima de bucurie. Nașterea lui Iris a decurs fără probleme, iar fosta prezentatoare Kanal D și soțul său au început să planifice detaliile privind botezul acesteia. stabilind chiar și data când va avea loc creștinarea micuței.

Gabriela Cristea și-a dorit foarte mult să devină mamă, prima sarcină lăsându-se așteptată, fosta prezentatoare Kanal D fiind nevoită să apeleze de mai multe ori la fertilizări în vitro. După eforturi îndelungate și momente de cumpănă, Gabriela a adus-o pe lume pe Bella Margot și, la scurt timp, a primit o veste care a luat-o prin surpindere: aceea că era însărcinată din nou, tot cu o fetiță. Timpul a trecut, Bella Margot a crescut, iar micuța Iris urmează să fie botezată. Tavi Clonda și soția sa planifică deja marele eveniment pentru a fi siguri că totul va decurge ca la carte. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinții a două fetițe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinții a două fetițe

Gabriela Cristea a dezvăluit, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii "Răi da' Buni" când va avea loc creștinarea lui Iris. Potrivit declarațiilor oferite de către aceasta botezul va fi organizat fie în luna august, fie în septembrie. 

Fetițele Gabrielei Cristea seamănă ca două picături de apă

Paginile de socializare ale Gabrielei Cristea sunt printre cele mai urmărite din rândul vedetelor autohtone, vedeta având grijă să împărtășească cu prietenii virtuali momentele care îi aduc zâmbetul pe buze, fie că este vorba despre o cină pregătită de soțul său atent, fie despre un instantaneu adorabil cu cele două fiice.


    Victoria Margot, fetița cea mare a soților Clonda Foto: Instagram
Victoria Margot, fetița cea mare a soților Clonda Foto: Instagram

Așa cum era de așteptat, fotografiile în care protagoniste sunt cele mici sunt cele mai apreciate dintre imaginile încărcate de către Gabriela. Admiratorii cuplului au constatat că Victoria Margot și Iris seamănă ca două picături de apă, iar Tavi a dezvăluit, într-un interviu recent că cele două se înțeleg de minune și că Victoria nu este geloasă pe surioara sa mai mică

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor fi nașii lui Iris 

Prietenia dintre cele două cupluri devine din ce în ce mai strânsă, Gabriela și Tavi alegând ca Mădălin și Cristina să îi fie nași și lui Iris. "Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian”, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru revista Viva.

Citește și:

Care sunt vedetele care petrec Paștele 2019 în formulă mărită. Au devenit mămici de curând

FOTO Cât de mult seamănă fetițele Gabrielei Cristea! Fanii le-au confundat

FotoJet jpg
cub vica blochina png
Michael Klein, Facebook jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
anca turcasiu si loredana groza jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png