Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, la spital în miezul nopţii! Ce s-a întâmplat după ce s-au căsătorit

Tavi Clonda este optimist că Oxford îşi va reveni curând
Tavi Clonda este optimist că Oxford îşi va reveni curând

Au tras o sperietură soră cu moartea! Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ajuns la spital în toiul nopţii! Marţi, în jurul orei 00.30, cei doi proaspeţi însurăţei au fost nevoiţi să-şi ducă de urgenţă animalul de companie pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Ziua de marţi nu s-a încheiat bine pentru Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Cei doi au fost extrem de ocupaţi în ultima vreme. S-au căsătorit, au botezat şi au petrecut câteva zile la un resort de lux din Turcia. În tot acest timp, căţelul Oxford lor a stat la un hotel pentru animale. Deşi au mers pe recomandarea unor prieteni, când l-au luat de acolo patrupedul era în stare foarte gravă. Prezentatoarea a povestit ce s-a întâmplat în emisiunea "Te vreau lângă mine" de la Kanal D, a cărei gazdă este. "Ieri (marţi, 12 mai) aţi avut parte de trei ceasuri rele? Noi, da!. Când am crezut că s-a terminat, de fapt atunci abia începea coşmarul. Aseară, pe la 12 şi jumătate, ne-am dus la spital. Câinele nostru nu se simţea deloc bine. Era mai grav decât credeam noi. Fără să ne dăm seama i-am făcut mult rău decât binei. L-am dus la hotelul de căţei cât am fost noi plecaţi. Am plătit pentru a ţine căţelul acolo. I-am lăsat hrana pe care o mănâncă acasă, i-am dat vitaminele, care nu sunt puţine la număr, şi nici ieftine.


    Tavi Clonda este optimist că Oxford îşi va reveni curândfoto: arhiva personală
Tavi Clonda este optimist că Oxford îşi va reveni curândfoto: arhiva personală

Lucrurile nu sunt aşa cum ne-am aşteptat. Am sunat să ne asigurăm că este bine, însă nu a fost deloc aşa. Primul drum pe care l-am făcut după ce l-am luat de la hotelul pentru căţei a fost medicul veterinar, care a făcut un experiment. A constatat că blăniţa îi mirosea a fecale. Da, pentru că aceşti câini sunt lăsaţi să doarmă în mizerie. A slăbit foarte rău, arată rău de tot. A făcut şi indigestie. Am fost la un pas să îl şi internăm. Să sperăm că totul va fi bine. O să îl punem noi pe picioare, îl vom înconjura cu multă iubire", a mai spus prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea a vrut să tragă un semnat de alarmă pentru toţi cei care au animale de companie. Bruneta a spus că se apropie sezonul vacanţelor şi că stăpânii ar trebui să aibă mare grijă unde îşi lasă patrupedele cât timp nu se află acasă, pentru că astfel de locuri sunt adevărate focare de infecţie care le pot pune în pericol sănătatea animalelor de companie. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina