Gabriela Cristea, tot mai aproape de Antena 1? Ce plan de rezervă are vedeta

2 octombrie 2017
article img
Gabriela a născut o fetiță pe 23 septembrieFoto: Mihai Ionescu

Fosta gazdă a emisiunii “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, ar putea să schimbe direcţia de anul viitor şi să plece de la postul turcesc. Gând la gând, pentru că se pare că și șefii ar dori să o înlocuiască de tot cu Bianca Drăgușanu, din rațiuni pur financiare.

Din luna iunie, de când soţul ei, Tavi Clonda, a fost dat afară cu tot cu trupă de la emisiunea “Te vreau lângă tine”, Gabriela Cristea (42 de ani) a avut o relație tensionată cu șefii postului Kanal D. Zvonurile că și pe ea o va paște o despărţire au devenit tot mai dese, mai ales că onorariul vedetei, de aproximativ 11.000 de euro, este un efort financiar uriaș pentru orice trust media. Se pare că momentul despărțirii de Kanal D nu este departe pentru prezentatoarea care a născut o fetiță pe 23 septembrie. Surse din interiorul postului spun că vedeta plănuieşte în secret să nu se mai întoarcă la postul turcesc, la emisiunea pe care acum o prezintă Bianca Drăguşanu.

article img
Gabi Cristea si Tavi Clonda, pe vremea când făceau echipă la

Aflată în concediu de maternitate, Gabi ar fi în negocieri cu postul Antena 1, unde reality-show-urile matrimoniale au avut mereu mare succes la public. Se aude că Gabriela Cristea ar fi fost deja ofertată şi că aceasta ar vrea să prezinte o astfel de emisiune doar dacă va veni la pachet cu soţul său, Tavi Clonda, şi cu trupa acestuia. Până de curând, la Antena 1, cea care făcea audiențe masive din show-uri matrimoniale a fost Mirela Boureanu Vaida, cu “Mireasă pentru fiul meu”. Emisiunea a zburat însă din grilă, iar Mirela prezintă acum “Acces direct”.