Gabriela Firea, 10 ani de căsnicie și mesaj romantic pentru Florentin Pandele. Cum a arătat mireasa

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea, 10 ani de căsnicie alături de Florentin PandeleFoto: Arhivă personală
Gabriela Firea, 10 ani de căsnicie alături de Florentin PandeleFoto: Arhivă personală

Gabriela Firea aniversează 10 ani de căsătorie cu soţul său, Florentin Pandele, motiv pentru care a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini din familie, dintre care una chiar din ziua în care a fost mireasă.

Fostul primar al Capitalei a publicat în mediul online două fotografii alături de soțul ei, însoțite de mesajul: „10 ani de la nunta noastră. A mai trecut un an prin noi, a fost și soare-au fost și ploi, dar important este c-ai stat cu mine.” Prima fotografie îi înfățișează pe cei doi la nunta lor, iar a doua alături de copii.

Gabi Firea și Florentin Pandele au împreună doi băieți – David Petru născut în 2012 și Zian Mihail născut în 2015. Însă Gabriela mai are un fiu din prima căsnicie plus un fiu vitreg. Gabriela Vrânceanu s-a căsătorit în 1993 cu Răsvan Firea de la care are un băiat, Tudor Ștefan, născut în 1995. După decesul lui Răsvan Firea, fosta jurnalistă a mai dat o șansă dragostei și s-a recăsătorit cu primarul din Voluntari.

Florentin Pandele a cerut-o în căsătorie pe Gabi Firea după doar trei săptămâni de relaţie. „Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la câteva emisiuni la Antena 3. Ea a venit la înmormântarea tatălui meu, eu am fost la Răsvan.

Am invitat-o să vizităm catedrala din Voluntari, mi-a spus că are rău de înălţime. Până la urmă a venit. Pe catedrală mi-a spus că s-a întâmplat ceva cu ea. Am ţinut-o de mână şi i-am dat curaj. În acel moment s-a deschis o mică portiţă în relaţia noastră. Apoi am început să-i trimit mai multe sms-uri. Iniţial nu mi-a răspuns la ele, dar am fost insistent", declara Florentin Pandele la Antena1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net