Gabriela Pris─âcariu O╚Ťil, detalii despre sarcin─â: c├ónd na╚Öte ╚Öi c├ót a luat ├«n greutate. Dani ├«i face masaj c├ónd are dureri

20 iunie 2021
dani otil gabriela prisacariu jpeg
Gabriela Pris─âcariu ╚Öi Dani O╚Ťilfoto: Instagram

Frumoasa so╚Ťie a lui Dani O╚Ťil ├«╚Öi ╚Ťine la curent fanii de pe Instagram cu evolu╚Ťia sarcinii ╚Öi r─âspunde la toate ├«ntreb─ârile pe care le prime╚Öte. Recent, Gabriela Pris─âcariu O╚Ťil a vorbit ╚Öi despre micile nepl─âceri cu care se confrunt─â.

Gabriela Pris─âcariu (28 de ani) se apropie cu sarcina de s─âpt─âm├óna 28 ╚Öi a anun╚Ťat c─â va na╚Öte la ├«nceputul lunii septembrie. Ea ╚Öi Dani nu au ales ├«nc─â un nume pentru b─âie╚Ťelul lor, dar sper─â s─â ├«i loveasc─â inspira╚Ťia.

Întrebată dacă doarme bine noaptea, din cauza sarcinii, vedeta a spus că nu are astfel de probleme, în schimb a recunoscut: "Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniștită și mă masează Dani", a explicat Gabriela.

image
Gabriela Pris─âcariu O╚Ťil va na╚Öte la ├«nceputul lui septembriefoto: Instagram

So╚Ťia lui Dani O╚Ťil a fost chestionat─â ╚Öi cu privire la kilogramele luate ├«n sarcin─â, care nu se v─âd, ├«ns─â, la ├«n─âl╚Ťimea ei, de 1,8 metri: "├Änainte de sarcin─â aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodat─â cu m├óncarea, iar ├«nainte de sarcin─â am f─âcut sport".

"V-a╚Ťi c─âs─âtorit pentru c─â ai r─âmas ├«ns─ârcinat─â sau era ├«n plan?", a fost curiozitatea unui fan. "Din moment ce am primit inelul cu mult ├«nainte de a r─âm├óne gravid─â, clar era ├«n plan s─â ne c─âs─âtorim", a punctat doamna O╚Ťil.

Citește și:

Ce vedet─â a fost na╚Öa lui Dani O╚Ťil ╚Öi a Gabrielei Pris─âcariu. Cum s-a ├«mbr─âcat la nunt─â

Ce frumoasă a fost Gabriela Prisăcariu în rochie de mireasă! Ținuta i-a conturat superb burtica de gravidă

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif
cub liviu varciu animat gif