Gabriela Prisăcariu Oțil, detalii despre sarcină: când naște și cât a luat în greutate. Dani îi face masaj când are dureri

20 iunie 2021
article img
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțilfoto: Instagram

Frumoasa soție a lui Dani Oțil își ține la curent fanii de pe Instagram cu evoluția sarcinii și răspunde la toate întrebările pe care le primește. Recent, Gabriela Prisăcariu Oțil a vorbit și despre micile neplăceri cu care se confruntă.

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) se apropie cu sarcina de săptămâna 28 și a anunțat că va naște la începutul lunii septembrie. Ea și Dani nu au ales încă un nume pentru băiețelul lor, dar speră să îi lovească inspirația.

Întrebată dacă doarme bine noaptea, din cauza sarcinii, vedeta a spus că nu are astfel de probleme, în schimb a recunoscut: "Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniștită și mă masează Dani", a explicat Gabriela.

article img
Gabriela Prisăcariu Oțil va naște la începutul lui septembriefoto: Instagram

Soția lui Dani Oțil a fost chestionată și cu privire la kilogramele luate în sarcină, care nu se văd, însă, la înălțimea ei, de 1,8 metri: "Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport".

"V-ați căsătorit pentru că ai rămas însărcinată sau era în plan?", a fost curiozitatea unui fan. "Din moment ce am primit inelul cu mult înainte de a rămâne gravidă, clar era în plan să ne căsătorim", a punctat doamna Oțil.

Citește și:

Ce vedetă a fost nașa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu. Cum s-a îmbrăcat la nuntă

Ce frumoasă a fost Gabriela Prisăcariu în rochie de mireasă! Ținuta i-a conturat superb burtica de gravidă