Gala UCIN. Margareta Pâslaru, lecție de stil la 78 de ani! A arătat ca o contesă cu ținuta ei rafinată

image
Margareta Pâslaru, la Gala UCINfoto: Gheorghe Chelu

Îndrăgita solistă a avut o apariție de vis luni seară, la Opera Națională din București, la Gala UCIN, aflată la 50 de ani de la înființare. Margareta Pâslaru a fost parcă desprinsă din filmele de epocă, având o apariție extrem de rafinată.

Margareta Pâslaru (78 de ani) a arătat ca o contesă la evenimentul de luni seara, cu mănuși din dantelă și mască personalizată cu inițiala "M" și cu o margaretă, simbolurile prenumelui ei. Doamna cântecului românesc a venit însoțită de un fotograf personal și ținea în mână o umbrelă, căci în acea seară a plouat.

image
Margareta Pâslaru, apariție senzațională la gala UCINfoto: Gheorghe Chelu

În momentul în care i-am spus că acea umbrela mă duce cu gândul la "Veronica", filmul îndrăgit al copilăriei noastre, ne-a spus doar atât: "Știu la ce va gândiți, însă aceea era o păpădie", semn că încă își amintește cu plăcere scenele din film.

image
O fană a ajutat-o să își lege bareta de la încălțămintefoto: Gheorghe Chelu

Încă de pe scările Operei, Margareta a avut problemă cu o baretă de la încălțăminte, pe care i-a închis-o la loc o fană, care s-a aplecat la picioarele ei. Solista a adoptat o ținută retro, purtând un pardesiu negru, peste care a pus piesa de rezistență a ținutei: un guler brodat, supradimensionat, alegere foarte îndrăzneață și de efect. Mănușile negre și accesoriile au completat perfect ținuta retro.

Vedeta a și fost premiată la Gala UCIN-Uniunea Cineaștilor din România, cu premiul academic oferit de Președintele și regizorul Laurențiu Damian. Pe scenă, când a primit premiul, organizatorii au pus pe fundal celebra melodie "Lasă-mi toamnă, pomii verzi", cu care au crescut generații întregi. La final, vedeta a făcut o fotografie la panoul special amenajat și apoi a plecat. La un moment dat, a făcut o poză cu un fan, după care a vrut să vadă fotografia. "Lumina aceasta îmi face părul galben, iar părul meu este alb. Va rog să faceți fotografia alb negru", a punctat vedeta.

Citește și:

Margareta Pâslaru, 60 de ani de carieră şi album nou

Cum a ajutat-o socrul pe Margareta Pâslaru să plece din ţară

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
camioana trafic foto pixabay jpg
Palatul lui Putin de lângă lacul Valdai FOTO siteul lui Navalnîi
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg