Gaşca din jungla africană, la "Românii au talent"

8 mai 2015
image
Andreea Moldovan şi Dorian Popa şi-au luat partenerii la show-ul de la Pro Tv foto: Gheorghe Chelu

Prima ediţie live a emisiunii "Român ii au talent" se transmite din casă nouă! În semifinala de sâmbătă seara intră 12 concurenţi care se vor familiariza cu decorul impresionant. Smiley şi Pavel Bartoş au repetat de zor cum să-şi facă intrarea în scenă, iar în public, gaşca de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" s-a dezlănţuit.

După ce au vizitat opt oraşe şi au întâlnit mii de pretendenţi la titlul de cel mai talentat român şi la câştigarea marelui premiu de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, cei patru juraţi şi gazdele emisiunii continuă spectacolul în semifinalele show-ului de divertisment.

Pentru prima dată, decorul „Românii au talent” este similar celui folosit în platourile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Întregul decor va fi format din foarte multe lumini inteligente performante, o scenotehnică impresionantă, care vor face ca show-ul să fie spectaculos, unic în România. Sute de specialişti în televiziune vor lucra la această producţie grandioasă.

image
Casnica de la Masterchef şi soţul ei în public la prima semifinală "Românii au talent"

Pentru fiecare semifinală live, echipa de producție va folosi 14 camere full HD, foarte multă tehnologie şi suprafeţe de ecrane led fără precedent, ecranul principal de 10x5 metri fiind cel mai performant din ţară la momentul actual. Suprafaţa uriaşă de ecrane led va acoperi jumătate din decor, ceea ce va face ca la numărul fiecărui concurent să se creeze un decor virtual, care va continua până în gradene.

image
Smiley şi Pavel Bartoş şi-au făcut o intrare triumfală

Smiley şi Pavel Bartoş şi-au făcut intrarea grandios în scenă care a fost mutată în localitatea Ştefăneşti, iar juraţii au avut loc de cinste. În public însă sunt mai puţine locuri decât la studiourile din Buftea.

simeon stalpnicul png
Casnica de la Masterchef şi soţul ei în public la prima semifinală

O parte din ele au fost rezervate vineri seara de câţiva foşti concurenţi de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Andreea Moldovan cu soţul ei Dl Optick, Dorian Popa şi iubita, dar şi cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu şi-au ocupat cuminţi scaunele  în aşteptarea celor mai talentaţi români.    

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png