Geanina Ilieș a dat lovitura în afaceri! Cu ce se ocupă bruneta

Ultima actualizare:

     Geanina Ilieș
Geanina Ilieș

Frumoasa prezentatoare a știrilor de la Antena 1, Geanina Ilieș, a sărbătorit un an de când a intrat în rândul afaceriștilor. Șatena deține un salon de bronzat și a ținut să marcheze evenimentul cu o petrecere alături de clientele sale.

De Dragobete, Geanina Ilieș nu a petrecut cu busuioc, ci cu zambile și alte flori de primăvară. Prezentatoarea știrilor Observator de Weekend, de la Antena 1,  alături de alte vedete care preferă bronzul și pe timp de iarnă, s-au strâns la salonul ei de bronzat, pentru a ciocni un pahar de șampanie.

Roxana Ciuhulescu, Sandra Izbașa, Andreea Berecleanu, Mihaela Călin, Maria Andrei, Ellie White, Cristina Cioran, Roxana Blagu și Dana Savuică sunt printre cele care i-au călcat pragul Geaninei. Fetele s-au răsfățat cu prăjituri, dar au primit și ședințe la studioul de bronzat, situate în Nordul Bucureștiului.

"Mă implic 100% în această afacere. Sunt aprope zilnic la studioul de bronzat și monitorizez totul îndeaproape. Am încercat să vin cu ceva nou pe piață. Spre exemplu, studioul deține un aparat dotat cu funcția EasyCare, cu ajutorul căreia solarul analizeaza tipul de pigment și face posibila selecția tipului de bronzare corespunzătoare", ne-a spus Geanina. 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net