Geanina Ilieș a dat lovitura în afaceri! Cu ce se ocupă bruneta


     Geanina Ilieș
Geanina Ilieș

Frumoasa prezentatoare a știrilor de la Antena 1, Geanina Ilieș, a sărbătorit un an de când a intrat în rândul afaceriștilor. Șatena deține un salon de bronzat și a ținut să marcheze evenimentul cu o petrecere alături de clientele sale.

De Dragobete, Geanina Ilieș nu a petrecut cu busuioc, ci cu zambile și alte flori de primăvară. Prezentatoarea știrilor Observator de Weekend, de la Antena 1,  alături de alte vedete care preferă bronzul și pe timp de iarnă, s-au strâns la salonul ei de bronzat, pentru a ciocni un pahar de șampanie.

Roxana Ciuhulescu, Sandra Izbașa, Andreea Berecleanu, Mihaela Călin, Maria Andrei, Ellie White, Cristina Cioran, Roxana Blagu și Dana Savuică sunt printre cele care i-au călcat pragul Geaninei. Fetele s-au răsfățat cu prăjituri, dar au primit și ședințe la studioul de bronzat, situate în Nordul Bucureștiului.

"Mă implic 100% în această afacere. Sunt aprope zilnic la studioul de bronzat și monitorizez totul îndeaproape. Am încercat să vin cu ceva nou pe piață. Spre exemplu, studioul deține un aparat dotat cu funcția EasyCare, cu ajutorul căreia solarul analizeaza tipul de pigment și face posibila selecția tipului de bronzare corespunzătoare", ne-a spus Geanina. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub gabriela marin denise pilafai png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png