Geanina Ilieș a îmbrăcat o haină de lux din 1958: «Am avut onoarea să pot o blană de vizon de 60 de ani»


    Geanina Ilieş a purtat o haină veche de 60 de ani
Geanina Ilieş a purtat o haină veche de 60 de ani

Elegantă și mereu în pas cu tendințele, fosta prezentatoarea a știrilor de la Antena 1 a avut ocazia să poarte o haină cu istorie. Este vorba despre un articol vechi, din 1958, semnat Christian Dior, în care Geanina Ilieș s-a simțit ca o divă. ”Am purtat-o parcă cu frică pe umeri”, a povestit frumoasa vedetă.

Geanina Ilieș a împărtășit o experiență interesantă pe blogul ei, legată de hainele de blană. În dressingul vedetei se găsesc câteva astfel de haine la care ține foarte mult, însă ultima vizită la un magazin de blănuri natural a fost mai mult decât shopping. A fost istorie, după cum povestește chiar Geanina pe blogul personal.

Haina purtată de Geanina este semnată Christian Dior
Haina purtată de Geanina este semnată Christian Dior

”Fiind o iubitoare de modă, dar și de informație, curioasă de felul meu despre această tendință am întrebat-o pe Mirela Sartore Tanasin care se ocupa de linia Luminori Made to Measure din Romania, mai multe lucruri. Mirela este buyer și consultant pentru piața de modă din România înca din 2008, când s-a întors în țară pentru această lume fascinantă a modei. Tot ce a învățat despre această lume știe de la un expert în domeniu, care face achiziții la nivel internațional, de la cele mai mari case de modă pentru piețe de desfacere diverse, de la Italia la Ucraina și de la America la Asia. Ea m-a invitat să discutăm în magazinul ei și m-a surprins cu una dintre cele mai frumoase piese. Și nu a fost una oarecare, ci o blană cu istorie. Am crezut că nu văd bine și anume blana din poza înrămată! O operă de artă plină de amintiri care a parcurs cei mai frumoși ani purtătoarei! O haină încărcată de istorie, cu o poveste și un parcurs fabulos. 1958 este anul în care această piesă vestimentară a fost creată. Exact este aceeasi blană în imagini, diferența făcând-o cei peste 60 de ani! Impecabilă! Am purtat-o parcă cu frică pe umeri, respectându-i anii, însă Mirela m-a relaxat, spunându-mi că atâta timp cât îi oferi îngrijirea adecvată, o blană poate să dureze chiar și 100 de ani așa că nu am avut de ce să-mi fac griji. O investiție, din punctul meu de vedere, atunci când te decizi să îți cumperi o astfel de blană este ca și atunci când vrei să achiziționezi un tablou al unui pictor celebru. Durează în timp dacă alegi bine, valoarea ei nu va fi depreciată, din contră, poate fi apreciată ca piesă de artă în viitor! Iar exemplarul Christian Dior pe care l-am purtat pe umeri mi-a demonstrat-o!”, a povestit Geanina Ilieș.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub theo rose anghel damian png
cub razvan ciobanu png
fabrica mustar tecuci jpg
stres
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png