Geanina Ilieș intră în pâine la Gospodar fără pereche: «Nu a fost ușor să iau la pas toată țara»


    Geanina Ilieș este noua prezentatoare de la Gospodar fără perecheFoto: arhivă personală
Geanina Ilieș este noua prezentatoare de la Gospodar fără perecheFoto: arhivă personală

După două sezoane în care Anamaria Prodan a fost prezentatoarea emisiunii "Gospodar fără pereche", iată că locul ei, în cel de-al treilea sezon, a fost preluat de Geanina Ilieș, fostă concurentă la "Ferma", devenită cunoscută după șase ani petrecuți la Observatorul Antenei 1. Din 20 februarie, PRO TV mizează pe carisma Geaninei pentru a-i invita pe telespectatori pe drumul plin de aventură, iubire, lacrimi și fericire al celor care s-au înscris în reality show.

"Gospodar fără pereche" revine joi, 20 februarie, la PRO TV. Noul sezon este plin de aventură, presărat cu iubire, lacrimi, fericire și multe situații limită. Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii, îi va ajuta pe curajoșii băieți care s-au înscris în show să întâlnească fetele potrivite pentru ei și le va fi mereu alături cu un sfat pentru construirea relațiilor.

Geanina Ilieș este entuziasmată de întâlnirea cu noii concurenți
Geanina Ilieș este entuziasmată de întâlnirea cu noii concurenți

"Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe Gospodar fără pereche! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție. Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat. Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche. O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie, a scris Geanina Ilieș pe rețelele sociale.

Pe 20 februarie, Andrei Bivolan, Biagio Scrofani, Călin Hîrlea, Cristian Ioniță, Laurențiu Opriș, Radu Stan, Tudor Bogdan și Vasile Grușea vor fi pentru prima oară față în față cu fetele care se vor lupta să le câștige inimile.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
fiii lui adrian nastase jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp