Geanina Ilieş se pregăteşte de nuntă


    Geanina Ilieş, alături de fratele şi cumnata ei
Geanina Ilieş, alături de fratele şi cumnata ei

Geanina Ilieş prezentatoarea Observatorului de weekend, trăieşte una din cele mai frumoase perioade din viaţa ei. E mama unui baieţel de şapte ani, are succes pe plan profesional, fiind catalogată drept cea mai atrăgătoare prezenţă de pe micul ecran. Acum mai are un motiv de bucurie.

Frumoasa prezentatoare nu s-a ferit să le dezvăluie fanilor de pe pagina ei de socializare că se pregăteşte de... nuntă. Şi dacă vă gândeaţi că este vorba de propria nuntă, ei bine, nu. Se referea la nunta fratelui ei: "Se apropie una din cele mai frumoase zile, ne pregătim de nuntă. Casă de piatră, dragii mei, vă iubesc mult. Vio eşti cel mai bun frate din lume! Iulia eşti cel mai bun lucru care i se putea întâmpla fratelui meu. Să vă iubiţi toată viaţa!"

Chiar dacă încă nu vorbim de un eveniment de acest gen în cazul ei, persoane apropiate vedetei susţin că se aşteaptă oricând ca relaţia prezentatoarei să se încheie şi ea cu o nunta. De mai bine de doi de ani se iubeşte cu un om de afaceri pe nume Mircea Dihel, alături de care este foarte fericită. Cei doi sunt văzuţi împreună peste tot şi nu rateaza niciun moment să-şi arate dragostea unul faţă de celălalt. 

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi