Geanina Ilieș și-a dat demisia de la Antena 1. Care este motivul vedetei


    Geanina Ilieș părăsește pupitrul ObservatoruluiFoto: arhivă personală
Geanina Ilieș părăsește pupitrul ObservatoruluiFoto: arhivă personală

După șase ani la Antena 1, știrista Geanina Ilieș și-a dat demisia și va părăsi lumea televiziunii, cel puțin pentru câteva luni. Frumoasa de 31 de ani și-a anunțat telespectatorii și admiratorii că weekend-ul 13-14 august este ultimul în care le dă întâlnire de la pupitrul "Observatorului".

Vedeta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, unde a scris și că se va distața pentru o perioadă de lumea televiziunii. Motivele brunetei sunt faptul că vrea să-și pună copilul de 10 ani pe primul plan și că vrea să-i dedice fiului său weekend-urile, dar și proiectele personale sunt un alt aspect pentru care are nevoie de mai multă vreme.

"Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului și să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp. Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârsta de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viață, care să-mi ocupe zilele săptămânii și nu sâmbetele și duminicile, weekend-urile pe care aș vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu și familiei.

În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce privește televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă", a scris vedeta Antenei 1.

A fost ofertată de alte televiziuni

Geanina nu neagă că au existat oferte de la alte televiziuni, dar nimic nu a depășit stadiul de discuții. "Mulțumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune, dar și colegilor de la Observator, care multi dintre ei s-au transformat în adevărați prieteni. Vă aștept cu drag, pentru ultima oară, în weekend-ul ce va urma, la Observator... să ne luăm rămas bun", a mai scris știrista pe rețeaua socială.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
rashford marcus epa efe h 57038531 3 jpeg
scadere prabusire actiuni bursa economie
image
image
image
image
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg