Geanina Ilieș trece prin clipe cumplite! Cea mai bună prietenă suferă de cancer


    Știrista vrea să o ajute pe prietena eiFoto: Arhiva personală
Știrista vrea să o ajute pe prietena eiFoto: Arhiva personală

Știrista de la pupitrul Observator de Weekend, al postului Antena 1, Geanina Ilieș, trăiește momente groaznice, după ce a aflat că prietenei sale i-a fost pus un diagnostic drastic. Felicia, o tânără mamă a aflat recent că suferă de cancer la stomac în ultimul stadiu, iar de-atunci tot Universul i s-a dat peste cap.

Femeia se gândește că fetița ei va rămâne singură, așa că este disperată și speră la o minune. Geanina s-a mobilizat imediat, a luat legătua cu un medic turc, și speră să-și salveze prietena.

”Am cunoscut-o pe Felicia anul acesta, însa ea este dovada că nimic nu e întâmplator în viața asta. Nimic nu e întâmplător când vine vorba de oameni. 

Mă atașez repede de semenii calzi, cu sufletul curat, simpli și optimiști. Ne vedem rar din pricina vieții aglomerate pe care o trăim, însă întâlnirile noastre sunt mereu la fel de calde.

Povestim din când în când despre noi, despre copiii nostri, despre bucuriile vietii si problemele care ne apasă și pe care încercăm să le trecem cu zambetul pe buze și cu gândul că sănătatea este cel mai de preț dar pe care-l avem. 

Cu durere în suflet vă spun că, Felicia a aflat de aproape 3 săptămâni că trebuie să lupte pentru viata ei. Medicii i-au pus un diagnostic cumplit: cancer de stomac în stare avansată, veste care mi-a rupt sufletul.

Sunt însă alaturi de ea, alături de familia ei, la fel cum sunt și prietenii Feliciei, care o sustin în aceasta lupta.  Mai mult decat atât, îmi doresc sa fiu, cu ajutorul vostru, unul dintre pilonii care să susțină calea spre insanatosire si o viata fericita alaturi de fetita si sotul ei.  Din pacate Felicia a mai fost încercată de viata în urmă cu 8 ani, când una dintre fetitele ei și-a pierdut viata din cauza unui diagnostic crunt. Acest om nu își pierde speranta și vrea să trăiască pentru familia ei, pentru fetita ei. Micuța este protejată pe cât posibil și ferită de aflarea diagnosticului mamei ei.

Fac un apel către voi toți, să share-uim această postare pentru a o ajuta pe Felicia. Din păcate, costurile tratamentului și chimioterapia se ridică mult peste veniturile ei. Am discutat cu doctori specializați pe acest caz, iar Felicia a început să lupte pentru viața sa. Să facem o minune pentru o minune de om, Felicia!”, a spus Geanina Ilieș.

Felicia Mihaela Fuiorea

Cont RO32INGB0000999902292154

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg