Gemenele de la Indiggo nu se mai satură de experimentat. Ce au ajuns să facă acum în Statele Unite

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ani la rând, gemenele Gabriela și Mihaela Modorcea au încercat să ne convingă, atât pe noi, cât și pe americani, că mustesc de talent. Au fost luate de multe peste picior, dar se pare că asta nu le-a tras înapoi, ci le-a ambiționat și mai mult să nu renunțe la visul lor.

Gabriela și Mihaela Modorcea se pare că vor cu orice preț să prindă rădăcini în Stalele Unite. Pentru ele chiar este tarâmul tuturor posibilităților. Cele două surori de care nu aveți cum să nu fi auzit vreodată până acum, la câte apariții controversate au avut în diverse emisiuni televizate, s-au reprofilat după ce au văzut că vocile nu le sunt apreciate așa cum și-ar dori. Și s-au apucat de dans! De dansul din buric, sau belly dance cum îl numesc americanii. Asta se pare că le face fericite momentan, chiar dacă nu câștigă și foarte mulți bani din astfel de prestații.

simeon stalpnicul png

Vă reamintim că nu departe de 2008, gemenele de la Indiggo au vrut să demonstreze ce pot și s-au înscris la show-ul de talente "America's Got Talent".

Au urcat pe scenă fardate strident, în rochițe extrem de provocatoare și au interpretat melodia "New York, New York". Prestația lor, care a lăsat de dorit, a șocat pe toată lumea, dar cel mai dur cu cele două a fost David Hasselhoff, binecunoscutul actor pe care telespectatorii români îl știu din serialul "Baywatch". „Mi se pare înfricosator modul în care voi, ca niste frumoase neveste ale lui Dracula, ati cântat despre New York. Parca ati fi vrut sa ne bântuiti. Va dau si eu o sansa. Anume, aceea de a va întoarce la Bucuresti!“, le-a spus atunci David Hasselhoff. În ciuda prestației lor care a lăsat de dorit, Gabriela și Mihaela Modorcea au reușit să treacă în etapa următoare a concursului. 

Evident că Gabriela și Mihaela Modorcea au încercat să-și facă o carieră în țară, însă nu au reușit să se impună pe piața muzicală din România și au luat drumul Americii.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net