George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan a fost operată: „Nu-mi răspunde la telefon”

Ultima actualizare:

    George Burcea și Andreea Bălan au împreună două fetițeFoto: Instagram
George Burcea și Andreea Bălan au împreună două fetițeFoto: Instagram

Actorul George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan, a oferit prima reacție după ce s-a aflat că artista a ajuns de urgență la spital, iar mai apoi operată.

Andreea Bălan a fost internată de urgență în spital, din cauza unor probleme de sănătate. Medicii au decis să o opereze, după ce au descoperit un abces abdominal.

George Burcea, fostul partener al cântăreței, a declarat că el a încercat să contacteze familia Andreei încă de cum a ieșit din carantină, atât pentru a vedea ce se întâmplă cu artista, cât și pentru a-și vedea fetițele, însă nimeni nu îi răspunde la telefon. 

George Burcea susține că încearcă să ia legătura cu Andreea, însă nu i se răspunde

Din fericire, Andreea Bălan a transmis un mesaj pe contul personal de socializare, în care mărturisește că se simte bine și se află sub supravegherea medicilor. 

„Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic. Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele.

Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul Covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău.

În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate”, a declarat George Burcea pentru Fanatik. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net