George Burcea spune adevărul despre consumul de droguri. De ce a chemat Andreea Bălan poliția

Ultima actualizare:

    George Burcea explică de ce a pus Andreea Bălan poliția pe urmele lui în ziua în care a fost prins drogat la volanfoto: arhiva personală
George Burcea explică de ce a pus Andreea Bălan poliția pe urmele lui în ziua în care a fost prins drogat la volanfoto: arhiva personală

George Burcea a vorbit deschis despre consumul de droguri și despre episodul în care a fost prins de poliție drogat la volan. A făcut-o fără ironie și, mai ales, fără ură, într-un interviu pentru revista OK! Magazine. Actorul a explicat și de ce Andreea Bălan a ales să pună atunci poliția pe urmele lui.

La sfârșitul lunii februarie, George Burcea a fost protagonistul unui episod neplăcut, despre care s-a spus că a fost scânteia care a aprins focul divorțului de Andreea Bălan. Într-un interviu pentru OK! Magazine, actorul spune că neînțelegerile erau însă mult mai vechi, iar episodul în care s-au amestecat poliția și condusul sub influența cocainei n-a fost decât o încercare a Andreei de a câștiga puncte în eventualitatea unui proces de custodie.

”Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat George pentru sursa citată.

De ce a fost nevoie, totuși, de intervenția poliției, dacă înțelegerile dintre cei doi erau mai vechi și nu se întrevedea nicio cale de împăcare?

”Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mai spus George.

Citește despre cel mai mare vis al lui George Burcea pe Okmagazine.ro.

Cum a fost prins George Burcea drogat la volan

Soțul cântăreței Andreea Bălan a dat de necaz la sfârșitul lunii februarie, când a fost prins în trafic sub influența substanțelor interzise. Potrivit surselor Click!, pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, ne-au dezvăluit sursele noastre. ”Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au explicat sursele Click!

Citește și:

George Burcea rupe tăcerea: «Andreea știa că eu am consumat substanțe, ea a informat Poliția»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net