George Burcea spune adev─ârul despre consumul de droguri. De ce a chemat Andreea B─âlan poli╚Ťia

31 octombrie 2020
image
George Burcea explic─â de ce a pus Andreea B─âlan poli╚Ťia pe urmele lui ├«n ziua ├«n care a fost prins drogat la volanfoto: arhiva personal─â

George Burcea a vorbit deschis despre consumul de droguri ╚Öi despre episodul ├«n care a fost prins de poli╚Ťie drogat la volan. A f─âcut-o f─âr─â ironie ╚Öi, mai ales, f─âr─â ur─â, ├«ntr-un interviu pentru revista OK! Magazine. Actorul a explicat ╚Öi de ce Andreea B─âlan a ales s─â pun─â atunci poli╚Ťia pe urmele lui.

La sf├ór╚Öitul lunii februarie, George Burcea a fost protagonistul unui episod nepl─âcut, despre care s-a spus c─â a fost sc├ónteia care a aprins focul divor╚Ťului de Andreea B─âlan. ├Äntr-un interviu pentru OK! Magazine, actorul spune c─â ne├«n╚Ťelegerile erau ├«ns─â mult mai vechi, iar episodul ├«n care s-au amestecat poli╚Ťia ╚Öi condusul sub influen╚Ťa cocainei n-a fost dec├ót o ├«ncercare a Andreei de a c├ó╚Ötiga puncte ├«n eventualitatea unui proces de custodie.

ÔÇŁDa, am avut un moment ├«n care eram destul de pierdut emo┼úional din cauza problemelor de acas─â, dar de acolo ┼či p├ón─â la dependen┼ú─â, cum a scris presa, e cale lung─â. Poli┼úia ┼čtia acest lucru de la Andreea, nu c─â m-ar fi filat, cum s-a scris de nenum─ârate ori. Punctul culminant al separ─ârii a fost anul trecut, c├ónd ├«ncerc├ónd s─â fac aceast─â carte, mi s-a spus c─â proiectele mele sunt de rahat, mici ┼či nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari dec├ót ale mele. Atunci ┼čtiam c─â de acolo ┼či p├ón─â la desp─âr┼úire nu mai este dec├ót un pas de piticÔÇŁ, a declarat George pentru sursa citat─â.

De ce a fost nevoie, totu╚Öi, de interven╚Ťia poli╚Ťiei, dac─â ├«n╚Ťelegerile dintre cei doi erau mai vechi ╚Öi nu se ├«ntrevedea nicio cale de ├«mp─âcare?

ÔÇŁNu am fost niciodat─â violent, dar ea a chemat poli┼úia pentru a putea avea ├«n procesul de custodie un avantaj. O doamn─â, M─âd─âlina, prieten─â bun─â cu Andreea, a sf─âtuit-o s─â fac─â aceste lucruri. ┼×i nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se ├«nt├ómpla ├«ntre noi, nu de substan┼úe consumate, lipsit de acas─â ┼či alte b─âl─ârii care au ap─ârut ├«n pres─âÔÇŁ, a mai spus George.

Citește despre cel mai mare vis al lui George Burcea pe Okmagazine.ro.

Cum a fost prins George Burcea drogat la volan

So╚Ťul c├ónt─âre╚Ťei Andreea B─âlan a dat de necaz la sf├ór╚Öitul lunii februarie, c├ónd a fost prins ├«n trafic sub influen╚Ťa substan╚Ťelor interzise. Potrivit surselor Click!, pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi ╚Öi a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfovean─â Voluntari, la doar c├óteva str─âzi distan╚Ť─â de locuin╚Ťa sa.

ÔÇŁA fost testat cu aparatul Drug Test ╚Öi a ie╚Öit pozitiv la cocain─â. A fost b─âgat ├«n ma╚Öina Poli╚Ťiei ╚Öi dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de s├ónge ╚Öi de urin─â. Acesta a fost cooperant ╚Öi se vedea ├«n comportamentul lui c─â ceva nu este ├«n regul─âÔÇŁ, ne-au dezv─âluit sursele noastre. ÔÇŁDosarul va ajunge pe masa procurorului ╚Öi apoi va fi trimis ├«n judecat─â. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepse╚Öte cu ├«nchisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendareÔÇŁ, au explicat sursele Click!

Citește și:

George Burcea rupe t─âcerea: ┬źAndreea ╚Ötia c─â eu am consumat substan╚Ťe, ea a informat Poli╚Ťia┬╗

M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
cub liviu varciu animat gif
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2
Foto mare Tom Cruise profimedia 0692428693 jpeg
cub adrian alexandrov png
iubit rihanna